Internet

Twitter primeste un update semnificativ pe iOS

Publicat: 11 iul. 2012
5

Desi se considera iminenta o actualizare a clientului omonim de Twitter de pe iOS, nimeni nu stia cand va sosi noua versiune a aplicatiei pe terminalele entuziastilor de micro-blogging.

Disponibila incepand de azi, atat pentru Android cat si pentru iOS, nous versiune a aplicatiei va permite celor care primesc tweet-uri cu continut atasat, sa vada direct in fereasta respectiva clipuri, imagini, sau orice alt tip de continut. Si pe partea de notificare au venit cateva functii noi legate de particularizarea acestei functii. Acum puteti alege mult mai precis ce tweet-uri veti vedea pe ecranul smartphone-ului in momentul in care nu aveti aplicatia deschisa.

Incercand sa mai faca si ceva bani din aceasta afacere, paginile sponsorizate cu evenimente sunt pentru prima oara vizibile in feed-ul de twitter al utilizatorilor de iOS. La sectiunea mici detalii, puteti ajunge la profilul unei persoane atingand o poza de profil a respectivului, puteti vedea mai usor noile trenduri de pe Twitter si, nu in ultimul rand, icoana aplicatiei a fost actualizata.

Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play si iTunes App Store in mod gratuit incepand de azi.

Adauga un comentariu