Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu, prima reacție după petrecerea de ziua lui Selly: „Nu știu ce este atât de grav”

Publicat: 02 mart. 2021

Ziua de naștere a lui Selly a fost marcată de o amendă usturătoare pe care a primit-o din partea autorităților, după ce a organizat o petrecere unde nu s-au respectat măsurile de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus. Tzancă Uraganu s-a numărat printre invitații de seamă la paranghelia vlogger-ului și a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la acesta.

Ceea ce trebuia să fie o petrecere restrânsă, alături de cei mai apropiați prieteni, s-a transformat rapid într-o paranghelie de zile mari unde au apărut din ce în ce în ce mai multe persoane neinvitate. Tzancă Uraganu a mărturisit că Selly invitase doar câțiva apropiați, însă gașca s-a mărit, fără voia acestuia.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Tzancă Uraganu a mărturisit că i se pare absurdă amenda pe care a primit-o vlogger-ul, în contextul în care paranghelia a fost organizată în intimitate.

„Nu știu ce este atât de grav. Eu nu consider că eram chiar așa mulți cum se spune. Și dacă eu vreau să beau acum un șpriț nu pot să chem niște băieți la mine? Eram câțiva. Nu a fost într-un restaurant sau ceva. De asta nici nu am văzut așa mare problemă. Dacă venea cineva, nu puteam să îi dăm afară din casă. Dacă suntem 20 nu ne îmbolnăvin și dacă sunt 30 ne îmbolnăvim?

Ne-am săturat de un an de zile cu atâtea reguli, nu s-a îmbolnăvit nimeni de la o petrecere de 30 de persoane. Eu nu am văzut nici un polițist, să fiu sincer. Nu știu dacă au venit, nu îmi aduc aminte. Selly nu a avut de gând să facă o petrecere așa mare, dar au venit mai mulți decât se aștepta, oricum nu a fost vina lui”, a spus manelistul la Xtra Night Show.

Principalele explicații ale lui Selly despre petrecerea organizată cu ocazia aniversării sale:

„Văd că s-au terminat toate problemele țării, iar România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de-ai mei de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie în țara asta! Eu chiar cred că pandemia asta există și că e un pericol real. Chiar cred că trebuie să avem grijă, nu sunt pe conspirații din alea că pandemia e o invenție, că e făcută în laborator. Nu Poliția e cea care trebuie înjurată, Poliția nu face legea, doar o aplică și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria. Au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Problema e legea, legea e foarte stupidă! Legea ar trebui să fie aceeași pentru toți.

Cum e aceeași pentru toți când toate cluburile sunt pline? Pe bune, pandemia asta durează de un an, nu-mi spuneți că nu v-ați chemat prietenii la ziua de naștere, pe bune acum! Bă, eu îmi asum, am încălcat legea și am plătit! Am încercat să iau toate masurile că să nu ia nimeni COVID de acolo de la petrecerea mea. Am rugat înainte de petrecere pe toată lumea, pe absolut toată lumea să facă test de COVID. Tocmai ca să fim siguri că nu vine nimeni cu virusul acolo. 90 la sută au făcut treaba asta. Mai sunt câțiva care au uitat.

Câțiva din staff-ul tehnic al lui Tzancă, care montau instrumentele acolo. Toți au fost negativi. A doua seară, sâmbătă, mi-am chemat prietenii de-o seamă cu mine, care 90 la sută dintre ei asculta manele și vedeți ca sunt copii foarte inteligenți, majoritatea dintre ei sunt la Medicină. E și asta un gen muzical. Și pentru că ăsta era preferatul tuturor l-am chemat pe Tzancă Uraganu să cânte, care ne-a depășit toate așteptările, a făcut show total, ore în șir, și el și Biju.

Noi, invitații nu am fost niciodată mai mult de 20 simultan acolo. Am fost sub 20”, a declarat Selly.

Adauga un comentariu