National

Ucis de tovarasii de bautura chiar in casa lui

Publicat: 21 aug. 2015
1
Moarte suspecta in Baia Mare, unde un barbat a fost gasit de vecini plin de sange si in stare de inconstienta in apartamentul sau. Medicii n-au mai putut sa il salveze.
Politistii iau in calcul varianta unei crime, intrucat barbatul avea mai multe leziuni la cap si vecinii le-au povestit ca bause toata noaptea cu cativa prieteni.
Barbatul locuia singur, intr-un apartament din Baia Mare dupa ce a divortat de sotia lui. Vecinii spun ca foarte des petrecea pana la spre ziua cu prietenii lui.

Citeste si  Batran ucis in bataie de fiu, din cauza mostenirii

„Erau chefuri non stop acolo. Beau ca porcii”, spune un vecin.

Este posibil ca intre ei sa fi izbucnit un scandal – si asta pentru ca vecinii i-au vazut pe prietenii barbatului plecand de el foarte nervosi. Oamenii s-au temut apoi ca s-a intamplat ceva rau cu proprietarul casei, si cind au intrat in apartament, l-au gasit intr-o balta de sange, lovit la cap si inconstient. Imediat au chemat salvarea.

„Poate din cauza bauturii s-au incaierat”, spune alt vecin “Atat am vazut, ca au scos un barbat si l-au dus la sectie pentru interogatoriu. A venit SMURD-ul cu aparate de resuscitare si au incercat sa-l readuca la normal, dar degeaba. Era lovit la ureche.”

Citeste si  Condamnat pentru ca si-a ucis prietenul de pahar

Dupa ce au fost nevoiti sa se declare infranti si au constatat decesul, medicii au chemat politia. Ofiterii l-au audiat, printre primii, pe un barbat din anturajul victimei.
„Eu am vazut cand 4 barbati l-au scos cu ala cu care se obisnuieste sa scoata mortii si l-au dus intr-o masina gri. Si a fost un om zdravan,” declara o vecina. Rezultatele autopsiei vor veni in urmatoarele zile, iar criminalistii vor sa faca lumina in acest caz.
Adauga un comentariu