National

Udrea: Am prieteni procurori, judecatori care imi spun ca iau decizii ca urmare a presiunii facute asupra lor

Publicat: 07 feb. 2015
1

Elena Udrea a declarat, sambata seara, la B1 TV, ca are cunostinte printre judecatori si procurori care i-au spus ca iau decizii ca urmare a presiunii facute asupra lor.

„Lumea m-a intrebat de ce asa de tarziu. Am avut teama mea sa spun aceste lucruri public. Am spus-o cand mi-am dat seama ca drumul este clar fara intoarcere, si ca ce ma astepatm sa se intample, se intampla matematic. Mereu am fost dintre cei care au criticat clasa politica si am criticat Parlamentul si am laudat SRI-ul si DNA-ul. Dar acum este exercitarea puterii la vedere”, a declarat Elena Udrea la B1 TV.

Aceasta a marturisit ca amici de-ai ei, procurori si judecatori, i-au spus ca iau decizii ca urmare a presiunii facute asupra lor. „Eu sunt avocat si am prieteni procurori, judecatori, care imi spun ca iau decizii ca urmare a presiunii facute asupra lor. Sunt oameni care au copii, au cariere si se gandesc ce rost are eroismul acesta, la ce foloseste? Eu nu spun ca sunt eu nevinovata. Dar asta e o alta poveste. Nu spun ca dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns sa aiba toata puterea”, a mai spus Elena Udrea.

Fostul ministru a precizat ca fotografiile in care apare la Paris, impreuna cu Alina Bica, au fost folosite in campania electorala impotriva sa. Udrea a precizat ca George Maior, fostul sef al SRI, i-a spus de existenta fotografiilor inainte ca ele sa fie facute publice.

Comentarii
Adauga un comentariu