Stiri Turism

Udrea amana Gala Premiilor Turistice Romanesti din cauza protestelor

Publicat: 18 ian. 2012

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a decis sa amane Gala Premiilor Turistice Romanesti, programata pentru joi, 19 ianuarie, din cauza protestelor din ultimele zile.

„Ministerul a amanat Gala Premiilor Turistice pentru o data care va fi anuntata ulterior. Este o gala a bucuriei si a recunostintei si am considerat ca nu este momentul oportun acum”, au declarat pentru „Adevarul” reprezentantii ministerului.

Ministerul isi propune, prin acest eveniment, sa recunoasca contributiile celor implicati in dezvoltarea turismului romanesc. Ministrul de resort Elena Udrea a declarat recent, in cadrul reuniunii Consiliului Consultativ al Turismului, ca printre premiile acordate vor fi si distinctii pentru hotelul anului, touroperatorul anului si pentru ambasadorul turismului romanesc.

„Avem Gala Premiilor Turistice Romanesti la 19 ianuarie, eveniment cuprins in planul de actiuni de marketing al ministerului. Am vorbit despre el, ni l-am dorit si am reusit in acest an sa organizam aceasta gala, care recunoaste contributiile la dezvoltarea turismului romanesc pe fiecare domeniu”, a afirmat Elena Udrea la momentul respectiv.loading...

Adauga un comentariu