National

Udrea: „Kovesi l-a mangaiat pe frunte pe Blaga. Apropiatii lui Iohannis au protectie”

Publicat: 11 mart. 2015
1
Elena Udrea lanseaza, pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, un nou atac la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a adjunctului SRI, generalul Florian Coldea, pe care ii acuza ca „exercita puterea in Romania de o maniera oculta”. Udrea sustine ca ultimele declaratii ale sefei DNA, prin care „l-a exonerat si mangaiat pe frunte pe Vasile Blaga devoaleaza, de fapt, protectia de care se bucura liderii PNL si apropiatii noului Presedinte”.
Elena Udrea, reactioneaza, prin echipa de comunicare, la declaratiile de marti ale procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Kovesi spunea ca nu vrea sa comenteze atacurile Elenei Udrea la adresa DNA: „Suntem imuni la astfel de declaratii. Ne facem treaba. Cred ca raspunsul nostru cel mai este sa continuam anchetele profesionist, in mod corect si hotararile judecatoresti sunt raspunsul cel mai credibil pe care il putem da in fata unor astfel de atacuri„. In plus, Kovesi anunta ca Vasile Blaga nu este urmarit penal si preciza totodata ca instrumentarea dosarelor nu se face doar pe baza unor denunturi.

Citeste si: Basescu i-a dat lui Kovesi un semnal, o atentionare prin video postat. Vezi cine sustine asta

„Iesirea de ieri a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, prin care l-a exonerat si mangaiat pe frunte pe Vasile Blaga devoaleaza, de fapt, protectia de care se bucura liderii PNL si apropiatii noului Presedinte in aceasta perioada. Practic, acestia sunt imuni pentru ca este nevoie de ei in vederea schimbarii majoritatii parlamentare. Am putea fi de acord cu declaratia doamnei Kovesi ca denunturile nu erau suficiente daca nu exista o fractura logica evidenta si pentru un copil de clasa intai: pe baza denunturilor facute in care se aminteste de Vasile Blaga si alti lideri PNL, in cazurile lui Dorin Cocos si Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu in dosarul Microsoft. Semn ca procurorii au crezut in veridicitatea declaratiilor si au probe in acest sens. Mai ales ca Dorin Cocos a prezentat conturi si facturi concrete in sprijinul spuselor sale”, se arata in postarea Elenei Udrea.

 

Adauga un comentariu