National

Udrea NU a denuntat-o la DNA pe Laura Codruta Kovesi

Publicat: 30 ian. 2015
1

Elena Udrea nu a denuntat-o la Directia Nationala Anticoruptie pe sefa institutiei, Laura Codruta Kovesi, asa cum fusese anuntat, initial, de jurnalistii de la HotNews.ro, care au realizat, vineri, un interviu cu fostul candidat la alegerile prezidentiale, acum urmarita penal in dosarul Microsoft.

Initial, HotNews.ro a titrat Elena Udrea anunta ca a depus la DNA un denunt impotriva sefilor SRI si DNA, Florian Coldea si Codruta Kovesi: Coldea i-a cerut lui Dorin Cocos sa-i dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru RTV. In textul postat sub acest titlu nu era prezentat niciun citat din declaratiile Elenei Udrea. Intreaga presa a preluat aceste informatii.

La scurt timp, insa, stirea a fost updatata cu o erata in care jurnalistii precizau ca a pe site au postat o „informatie imprecisa” si ca „eroare redactionala, a fost remediata”.

„In textul initial se arata ca Elena Udrea a depus denunt si pe numele Laurei Codruta Kovesi, dar informatia a fost imprecisa: denuntul e doar pe numele lui Florian Coldea, Udrea a spus ca a mentionat-o si pe Kovesi, fara a elabora in ce context a mentionat-o. A fost o eroare redactionala, a fost remediata – nred”, preciza erata.

Raspunsul Elenei Udrea care a creat confuzie in redactia HotNews.ro este urmatorul.

” (…)
Cristian Pantazi: Denunt la DNA?
Elena Udrea: Da, la DNA.

Dan Tapalaga: Impotriva cui?
Elena Udrea: Un denunt in care spun lucruri despre dl general SRI Florian Coldea si despre… o amintesc pe doamna procuror general DNA Codruta Kovesi”.
Adauga un comentariu