National

Udrea: Nu inteleg de ce toata mascarada din Parlament

Publicat: 03 iul. 2012
1

USL face „mascarada” in Parlament, iar „Ponta si Antonescu nici macar nu mai mimeaza respectarea Constitutiei, a legilor, a statului de drept, a institutiilor democratice, a opiniilor societatii civile si a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale”. Afirmatiile au fost facute de fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

„In conditiile in care USL, Ponta si Antonescu nici macar nu mai mimeaza respectarea Constitutiei, a legilor, a statului de drept, a institutiilor democratice, a opiniilor societatii civile si a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale, nu inteleg de ce toata mascarada din Parlament! Mai simplu este ca maine dimineata Crin Antonescu sa mearga la Cotroceni inaintea lui Traian Basescu si sa ii ocupe scaunul, dupa care se poate proclama Presedintele Romaniei! Ce l-ar putea opri?”, scrie Elena Udrea intr-o postare pe Facebook.

Declaratia Elenei Udrea vine la cateva ore dupa ce presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost revocat din functia de presedinte al Senatului, fiind inlocuit cu liderul PNL Crin Antonescu. PDL a contestat decizia la CCR.

Tot marti, plenul reunit al Parlamentului a decis revocarea din functie a Avocatului Poporului, Gheorghe Iancu. In semn de protest, parlamentarii PDL au parasit sala de sedinta. Decizia schimbarii Avocatului Poporului a fost luata dupa ce sedinta a fost suspendata mai bine de doua ore. Democrat-liberalii acuza ca demersul Parlamentului este unul anticonstitutional si au contestat decizia la CCR. Adjunctul Avocatului Poporului, Valer Dorneanu, asigura interimatul dupa revocarea lui Gheorghe Iancu.

Sursa: rtv.net

Comentarii
Adauga un comentariu