National

Udrea: Ponta se viseaza un urmas al lui Traian

Publicat: 26 feb. 2013
1

Deputatul PDL Elena Udrea a ramas socata, dupa cum scrie pe blogul personal. Ei nu-i vine sa creada ca premierul Victor Ponta il da drept exemplu pe Traian Basescu.

“Am trait s-o vad si pe-asta: Victor Ponta il da drept exemplu pe Traian Basescu”, scrie deputatul PDL pe blogul personal.

Elena Udrea spune ca este anormal ca premierul, cateodata, sa-l dea drept exemplu pe Traian Basescu si alteori sa-l atace.

Ea spune “Referirile la numirile facute in trecut de Presedinte arata faptul ca actualul Prim-ministru se viseaza, in sinea lui, „un urmas al lui Traian”. Deocamdata nu-i prea iese, dar mai are timp. Va sti ca este pe drumul cel bun cand va fi inclus in categoria „colaborationiatilor” de catre Crin Antonescu si Dan Voiculescu”.

Elena Udrea a adaugat “Evident, Premierul a vrut prin declaratia facuta sa justifice public numirea lui Alex Giboi, seful biroului de presa al PSD, in fruntea Agerpres, pe ideea ca apartenenta politica nu se traduce neaparat prin actiuni partizane”.

Ea tine sa-i aminteasca premierului ca presedintele Basescu a facut numirile din randul partidelor de opozitie din acel moment, nu din partea puterii. Ea si-a aratat convingerea ca  ”USL vrea sa acapareze in totalitate institutiile statului si vrea sa exercite un control total asupra presei”.

Elena Udrea mai spune ca lui Victor Ponta nu-i pasa de acest lucru. “S-a vazut acest lucru si la Tvr, se vede acest lucru si la Agerpres. Cu atat mai grav este faptul ca Victor Ponta a facut acest lucru, desi stia in mod evident ca ar fi urmat o controversa. Semn ca nu-i pasa.”, a scris deputatul PDL pe blog, conform dcnews.ro

Adauga un comentariu