Sport

UEFA a decis: Astra – Craiova se joacă doar dacă nu va influența lupta la titlu!

Publicat: 03 aug. 2020
Partida Astra - Craiova s-ar putea juca doar dacă nu va influența lupta la titlu
Meciul Astra - Craiova se joacă doar dacă nu va influența lupta la titlu

Meciurile Astrei cu Universitatea Craiova și FCSB au fost amânate după ce, la clubul din Giurgiu, au fost confirmate 5 cazuri de COVID-19, iar situația partidelor rămâne incertă.
Claudiu Popa, avocatul clubului Astra, a transmis că meciurile se pot disputa chiar și după data de 3 august, termenul-limită dat de UEFA forurilor naționale pentru transmiterea listei cu echipele participante în cupele europene, doar cu condiția ca rezultatele să nu influențeze vârful ierarhiei din Liga 1.

Situația meciurilor Astrei cu Craiova și FCSB rămâne incertă

„UEFA le-a răspuns celor de la Ligă: atât timp cât rezultatul nu va conta pentru clasament, termenul se poate extinde. Dacă va conta rezultatul, se pot întâmpla multe. Decizia se află doar la FRF. N-aș vrea să fiu în pielea celor de la FRF, depinde cât de raționali sunt, la condiții speciale se iau măsuri speciale. Interesul Astrei este ca meciurile să se joace. Noi am pierde 100.000 de euro dacă vom coborî de pe locul 3, este o sumă importantă, dar nu ar fi o tragedie”, a declarat Claudiu Popa, avocatul Astrei.

Singura situație în care rezultatul meciului dintre Astra Giurgiu și Craiova ar putea influența câștigătoarea campionatului este ca Universitatea și CFR să încheie la egalitate jocul din ultima rundă, programat azi, de la ora 20:30.

Un fotbalist de la Astra a scăpat de COVID-19

Avocatul clubului a transmis, de asemenea, că unul dintre cei 5 jucători depistați cu COVID-19 de la Astra, portarul David Lazar, a avut un rezultat negativ la ultimul test susținut și, cel mai probabil, același lucru se va întâmpla și în cazul lui Constantin Dima.

„David Lazar a ieșit negativ la ultima testare și probabil același lucru se va întâmpla și cu Dima, este colegul lui de cameră. Ambii au avut două teste pozitive până acum, făcute în locuri diferite”, a anunțat Claudiu Popa.

Adauga un comentariu