Cinema

Uimitor! Un fan Marvel a vazut filmul “Avengers: Endgame” de 110 ori la cinema si inca nu s-a saturat! Vezi de cate ori si-a propus sa-l vada

Publicat: 10 iul. 2019
6

The Avengers este un film american cu supereroi produs de catre Marvel Studios si distribuit de Walt Disney, pe baza echipei de eroi din Marvel Comics cu acelasi nume. Se pare ca un fan nu se poate desparti de acest film. Deducem acest lucru din faptul ca a vizionat filmul de foarte multe ori.

Vezi si: Filme pe care sa le urmaresti pentru a avea o seara mai buna

“Avengers: Endgame”, ultimul episod din serie, se lupta sa doboare recordul stabilit de “Avatar” la box-office-ul mondial, iar Agustin Alania, un fan al universului Marvel, ii da cu siguranta o mana de ajutor, vizionand deja filmul de 110 ori.

“Lucrez zece ore, ma uit la Endgame de doua ori in fiecare zi a saptamanii, cel putin sase ore”, a declarat Agustin Alanis in replica la o intrebare pusa pe Twitter, unde a publicat un selfie alaturi de biletul la film si de un angajat al cinematografului de fiecare cand s-a dus sa vada superproductia.

Vezi si: Ce boala avea actorul Cameron Boyce. Nu a vorbit nicioadata despre problemele sale de sanatate

Luni seara, tanarul, care locuieste in Florida, a publicat cea de-a 110-a fotografie. Si-a propus sa vada filmul de 200 de ori, relateaza CNN. Cu 110 vizualizari, el a stabilit deja un record mondial care asteapta acum sa fie omologat oficial de Cartea Recordurilor. Precedentul record – de 103 vizionari – a fost realizat in februarie 2019 de un alt fan al super-eroilor, cu “Avengers: Infinity War”, episodul precedent al seriei. 

.

Adauga un comentariu