Actualitate

Uite ce copilot si-a luat Paula Seling!

Publicat: 27 iun. 2012

Se spune ca cel mai credincios prieten al omului este cainele. De asta s-a convins si cantareata Paula Seling care este practic nedespartita de patrupedul ei pe nume Samy, un samoyed in varsta de 2 ani. Atunci cand Paula iese la plimbare cu masina in oras, Samy face pe copilotul!

Samy este rasfatat din plin de sefa lui. Chiar si atunci cand este poftit de Paula la o plimbare in oras cu masina, blanosul nu sta cuminte pe bancheta din spate, ci este privilegiat, el ocupand locul din dreapta, acolo unde sta de obicei Radu, sotul artistei.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe frumoasa Paula Seling in timp ce conducea vorbind la telefon, iar animalul ii tinea companie. Samy era foarte atent la traficul nebunesc din Bucuresti si, din cand in cand, isi avertiza stapana cu un latrat, atunci cand aceasta nu era pe faza la semafor sau la masinile din trafic.

La un moment dat, din cauza caldurii foarte mari, blanosul Samy nu s-a mai putut abtine si a scos limba de-un cot.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit