Actualitate

Uite cine mai vorbeste despre autostrada Iasi-Tg. Mures! 

Publicat: 22 oct. 2018

Surpriza de proportii in aceasta zi. Deputatul de Roman, Laurentiu Leoreanu, a inceput sa…nu mai taca. Deputatul a vorbit, in direct, la un post de televiziune, despre autostrada Iasi-Ungheni. Acesta a spus ca proiectul privind constructia autostrazii este unul de o importanta vitala, dar a mai spus si alte lucruri pe care, cel mai probabil, nici macar domnia sa nu le mai crede. Laurentiu Leoreanu ar trebui totusi sa pastreze o minima decenta tinand cont de trecutul lui. El este cel care era prieten la catarama cu inculpata Elena Udrea pe vremea cand PDL-ul/PD-ul erau la putere. Avand in vedere acest lucru, nu putem sa nu ne intrebam: De ce atunci cand se aflau la putere, acesti oameni nu au miscat niciun deget legat de constructia autostrazii? S-au gandit cum sa mai ''culeaga'' voturile locuitorilor regiunii din Nord-Est si le-a venit ideea acestui subiect? 

BREAKING NEWS! Legaturile secrete dintre Elena Udrea si Laurentiu Leoreanu! La mijloc este o miza uriasa. Liberalii sunt complici la aceste negocieri?

In anii in care la guvernare era PDL-ul condus de Emil Boc. In timpul guvernarii Boc, Elena Udrea a dirijat sume uriase de bani catre municipiul Roman, unitate administrativa condusa la acea vreme chiar de bunul ei prieten, Laurentiu Leoreanu. De altfel, este de notorietate faptul ca in anul 2012, Elena Udrea a devenit parlamentar intr-un colegiu chiar de la Roman.    Laurentiu Leoreanu s-a laudat ani de zile ca este bun prieten cu Constantin Epure, unul dintre judecatorii care au judecat-o pe Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in Gala Bute.  Udrea a cazut in capcana lui Leoreanu si a crezut chiar ca poate scapa de condamnare datorita relatiei de amicitie dintre judecator si fostul primar al Romanului. Judecatorul Constantin Epure nascut in Barlad, a absolvit Colegiul National "Gheorghe Rosca Codreanu" in anul 1994, avandu-l coleg de clasa pe Lucian Micu, actualul primar al municipiului Roman, si el tot barladean la origine, "om de incredere" al lui Leoreanu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit