Dulciuri

Uite cu ce poti bea cafeaua sau ceaiul – FOTO

Publicat: 11 ian. 2012

Ingrediente:

155 gr faina pentru prajituri
2 lingurite praf de copt
55 gr zahar brun
55 gr zahar pudra
1 ou
2 picaturi esenta de vanilie
3 linguri ulei de floarea-soarelui
85 gr ciocolata de menaj taiata in bucati mari
55 gr ghimbir zaharisit taiat marunt

Pentru glazura:

55 gr zahar pudra
2 linguri zeama de portocala

Mod de preparare:

Toate cele de mai sus, se pun in robotul de bucatarie, pana se incorporeaza. Aluatul obtinut se scoate din robot intr-un castron, si se amesteca cu 85 gr ciocolata de menaj taiata in bucati mari, 55 gr ghimbir zaharisit taiat marunt. Se imparte aluatul in mingiute mici, se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt, asezate la o distanta corespunzatoare unele de altele, si se coc pana devin aurii (15 min, sau in functie de cuptor).

Se amesteca ingredientele de glazura, apoi se pune intr-o punguta de plastic, se face o gaura mica si se decoreaza fursecurile (racite in prealabil). Merg de minune cu cafea sau ceai.
Fursecuri cu ciocolata si ghimbir din fotografii au fost pregatite de Dya.




Adauga un comentariu