Magazin

Uite cum mai arata actorii principali din „DOSARELE X” la 20 de ani de la lansarea serialului

Publicat: 19 aug. 2013

Luna trecuta s-au implinit 20 de ani de cand a fost lansat pe piata serialul „Dosarele X”, care a facut furori printre pasionatii de mistere si nu numai.

In centrul atentiei, dupa cum era si firesc, s-au situat actorii principali, Gillian Anderson si David Duchovny. Daca „Fox Mulder” parea aproape neschimbat, „agentul Dana Scully” a taiat suflarea tuturor celor prezenti.

Mult mai slaba ca in serial, blonda si extrem de eleganta intr-o rochie neagra midi, Gillian Anderson a dovedit ca la cei 45 de ani pe care ii are poate sa arate la fel de bine ca in 1996, cand a fost votata „Cea mai sexy femeie din lume” dintre 100 candidate, intr-un sondaj realizat de revista FHM.

Dupa sfarsitul serialului, Anderson si-a continuat cariear in cinematogarfie. Actrita a jucat rolul Ducesei de Windsor in serialul „Any Human Heart” (2010), al doamnei Havisham in „Marile Sperante” (2011) si a avut aparitii episodice in „Hannibal”, ca doctorul Bedelia Du Maurier.

In timpul serialului care i-a adus consacrarea, Gillian Anderson l-a cunoscut pe viitorul sau sot si cel care avea sa devina tatal fiicei sale, Piper, Clyde Klotz. Cei doi s-au casatorit pe un teren de golf, in Hawaii, cu binecuvantarea unui preot budist. Scenaristul serialului „Dosarele X”, Chris Carter, a devenit nasul lui Piper.

In 1996, Gillian a Dupa ce s-a despartit de primul ei sot, credea ca si-a intalnit marea iubire in persoana lui Julian Ozanne, care i-a devenit sot in 2004. Cuplul s-a despartit trei ani mai tarziu, dar Gillian nu a renuntat la dragoste. Actrita si-a refacut viata la scurt timp dupa aceea cu Mark Griffiths, barbatul cu care a avut doi baieti, nascuti la varsta de 38, respectiv 40 de ani!

Proiectul „Dosarele X”, ai carui eroi principali, agentii Mulder si Scully, investigheaza cazuri in care sunt implicate forme de viata extraterestre, s-a impus initial ca serial, in anii ’90. In 1998 a aparut primul lungmetraj inspirat din serialul TV, „Dosarele X: Infrunta viitorul/ The X Files: Fight the Future”, in regia lui Rob Bowman, urmat de „Dosarele X: Vreau sa cred”, de Chris Carter, lansat in 2008.

Adauga un comentariu