Magazin

Uite cum se mentin manechinele suple – Vezi „dieta minune”

Publicat: 12 iun. 2013

Bria Murphy, manechinul de 23 de ani, fiica lui Eddie Murphy, a oferit detalii despre metodele ingenioase, dar absolut nesanatoase, folosite de modele pentru a se mentine slabe.

Bria Murphy confirma zvonurile care circulau in media despre eforturile manechinelor de a se mentine slabe, acestea recurgand la o dieta bazata pe….vata.

„Am auzit de persoane care mananca bucati de vata imbibate in suc de portocale. Le tin putin in sucul de portocale si apoi mananca vata. Le ajuta sa isi simta stomacul plin, iar vata nu le face sa ia in greutate. Se dizolva. Si te face sa crezi ca ai mancat, dar nu e asa”, a spus Bria la emisiunea Good Morning America, citata de Huffington Post.

Tanara de 23 de ani este imaginea mai multor brand-uri si a pozat in pictoriale pentru diferite reviste, inclusiv Maxim, conform realitatea.netloading...

Comentarii
  • așa.. dați-le idei la fete.. că deh.. să nu fie cu forme.. numa ninja-schija.. că nu or fi bărbați si pentru ele.. numa pentru FEMEI-GEN BIANCA DRĂGUȘANU…(și alte multe exemple care ne-au împânzit, aducând cu ele si prostia crasă de care dau dovadă)

Adauga un comentariu