Magazin

Uite cum va arata noul BMW X5 – FOTO

Publicat: 27 mai 2013

Un cititor Automarket a surprins noua generatie a lui X5 in cadrul testelor din Germania. Modelul este acoperit de camuflaj, dar sunt evidente modificarile estetice.

BMW se pregateste sa-l inlocuiasca pe X5, iar prototipul inlocuitorului a fost surprins in timpul testelor din Germania. Daniel Vitelaru, un cititor care locuieste in Augsburg, a surprins si ne-a trimis pe Facebook imaginile alaturate, prezentand un prototip de test in trafic deschis, modelul fiind camuflat la nivelul partii frontale, a profilului si a posteriorului.

Remarcam mutarea proiectoarelor pe bara de protectie fata la alt nivel, similar cu cel folosit de prima generatie a lui X5. Blocurile optice au dimensiuni mai mari, iar grila frontala este inspirata de noul Seria 3 GT, fiind mai lata si mai inalta, extinsa inspre blocurile optice.

Posteriorul lui X5 pare sa prezinte dimensiuni mai mari decat cel al generatiei actuale, fiind posibila o crestere in latime pentru SUV-ul german. Stopurile integreaza o banda de LED-uri, care respecta actuala configuratie estetica a marcii din Munchen, cu elemente luminoase in forma de ”L”. Gabaritul exemplarului din imaginile alaturate ne lasa impresia ca X5 a devenit mai lung si, posibil, mai inalt decat actuala generatie.

Pentru moment, nu exista informatii oficiale despre noua generatie a lui X5 si cand va debuta aceasta. Ne asteptam ca modelul sa preia motorizari de la fratii sai de portofoliu, in timp ce tehnologiile sa fie si ele comune cu noile aparitii ale marcii BMW. Spre comparatie, prima generatie a lui X5 era echipata cu o serie de tehnologii Land Rover, marca detinuta de concernul german la vremea respectiva, alaturi de motorizari, tehnologii si elemente de interior preluate din gama Seria 5 E39.

Adauga un comentariu