Mozaic muzical

Uite in ce hal arata acum Priscilla Presley de la operatiile estetice!

Publicat: 26 mart. 2019

Priscilla Presley, fosta sotie a lui Elvis Presley, arata in ultimul hal de la operatiile estetice. Ultimele interventii chirurgicale la care s-a supus au desfigurat-o de tot.

Priscilla Presley (73 de ani) a ajuns chiar in ultimul hal de la operatiile estetice. Atat de rau arata la nas, incat chiar i-au iesit vorbe ca sufera de cancer la fosele nazale. Revista “National Enquirer” spune insa ca vaduva lui Elvis Presley s-a desfigurat complet de la ultimele interventii chirurgicale la care s-a supus. Priscilla a devenit deja dependenta de operatii estetice. Ea este obsedata, ca intotdeauna, sa se infrumuseteze.

Vedeta s-a operat recent din nou la buze si la obraji, dar, in loc sa arate mai bine, arata din ce in ce mai rau. Actrita si-a mai facut si injectii cu seruri antirid. Din pacate, doctorul ar fi folosit substante de proaste calitate, care au facut ca “fata sa i se prabuseasca”, zice “National Enquirer”.

Priscilla Presley distrusa de operatiile estetice

Nu demult s-a vehiculat ca Priscilla se iubea in secret cu celebrul cantaret britanic Tom Jones (78 de ani). Cei doi s-ar fi cuplat la numai 11 luni de la decesul Melindei, sotia starului. Ei au fost surprinsi intrand in restaurantul Craig’s din Los Angeles. Cavaler, Tom a ajutat-o pe Priscilla sa coboare din Rolls Royce si a fost foarte atent cu ea pe parcursul celor cinci ore pe care le-au petrecut in local. Priscilla era foarte eleganta, cu parul proaspat vopsit roscat. Insa avea pometii prea umflati si buzele parca intepenite de la excesul de botox. Se pare ca acest lucru l-a facut pe cantaretul britanic sa renunte cu timpul la legatura lor. Dupa divortul de Elvis Presley, care a murit in 1977, la 42 de ani, Priscilla a avut mai multi iubiti, dar nu si-a mai gasit un barbat pe inima ei ca sa se recasatoreasca. Are o fiica, Lisa Marie Presley (51 de ani)  si o avere de 150 milioane $. Priscilla Presley, fosta sotie a lui Elvis Presley, arata ingrozitor de la operatiile estetice, nici nu mai seamana cu chipul ei din tinerete.loading...

Adauga un comentariu