Terapii alternative

Uleiul esential care te ajuta sa te relaxezi

Publicat: 17 mart. 2018
7

Uleiul esential de molid este remediul perfect daca te simti tot mai obosita si mai lipsita de energie. Acesta este renumit pentru proprietatile sale calmante. Ori de cate ori te simti letargica sau din contra, prea agitata, uleiul esential de molid te poate ajuta sa iti revii. Este perfect pentru persoanele care sufera din pricina anxietatii sau care sunt hiperactive.

Vei fi surprinsa sa alfi ca acest tip de ulei esential poate echilibra hormonii si iti poate readuce starea de bine. Dezechilibrele hormonale creaza deseori stari contradictorii si nervi inexplicabili. Molidul are proprietatea de a calma furia, frica si toate emotiile negative. Totodata ajuta glandele suprarenale, glanda pituitara si glandele tiroide sa functioneze in parametrii normali. Acesta ofera un suport excelent sistemului endocrin.

Uleiul esential care trebuie sa se afle in toate casele. Descopera-i 21 de beneficii

Maseaza-ti incheieturile ori de cate ori ai dureri articulare. Uleiul esential de molid te ajuta sa ameliorezi orice tip de durere articulara si pune in miscare incheieturile. Totodata, daca muschii tai sunt prea inflamati pentru a se putea misca, poti folosi acest tip de ulei pentru a remedia problema. De-a lungul anilor acest ulei esential a devenit renumit in special pentru proprietatea sa de a usura durerile musculare.

Foloseste acest tip de ulei ori de cate ori iti doresti sa petreci o seara relaxanta dupa o zi obositoare la munca. Este suficient sa pui cateva picaturi in apa pentru baie si te vei bucura de aroma deosebita, proaspata si de toate beneficiile pe care le ofera acest remediu minunat. Daca obisnuiesti sa meditezi, trebuie sa stii ca acest tip de ulei te va ajuta sa te concentrezi mai bine.
 

Adauga un comentariu