Cancan ultimă oră

Ultima dorință a lui Benone Sinulescu: „În ultima vreme, spunea că…”

Publicat: 18 nov. 2021
Benone Sinulescu
Care a fost dorința lui Benone Sinulescu pe care nu a reușit să și-o îndeplinească

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați interpreți de muzică populară, a murit la vârsta de 84 de ani. Artistul se confrunta, de o bună perioadă, cu probleme grave de sănătate, o pneumonie agravată fiindu-i fatală. Din păcate, “Nea Beni”, așa cum îi spuneau prietenii, s-a stins cu o mare dorință neîmplinită.

Benone Sinulescu a încetat din viață pe 18 noiembrie, într-una dintre locuințele pe care le deținea în județul Arad. A lăsat în urmă lui lacrimi și durere. Mai trist este că îndrăgitul artist a plecat cu o mare dorință neîmplinită.

Potrivit fostului său impresar, Ionuț Pavel, “Nea Beni” visa, cu puține zile înainte să treacă în neființă, că va mai avea șansa să-și vada casa natală de la Siriu, județul Buzău, măcar o încă o dată. Din nefericire, nu a mai apucat.

“Mi-a murit cel mai drag prieten și cea mai bună voce pe care a avut-o țara aceasta. Este trist. Un mare interpret și culegător de folclor. Fără el suntem mai săraci. În ultima vreme, spunea ca vrea să mearga acasă, la Siriu. Avea pneumonie. Mai mult ca sigur că soția îl va îngropa la Arad”, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului.

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi, după care familia și cei care l-au iubit îl vor conduce pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

“Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, potrivit impact.ro, Elena, soția lui Benone Sinulescu.

 

Adauga un comentariu