Stiri si curiozitati

Ultima dorinta a lui Viorel Lis 

Publicat: 20 sept. 2019

Viorel Lis a vorbit despre moartea sa si spune ca are o ultima dorinta pe care Oana trebuie sa o respecte intocmai. Fostul edil vrea sa fie incinerat, nu ingropat, iar cenusa sa fie dusa la casa unde acesta a copilarit.

Dupa ce in urma cu ceva timp fostul primar al capitalei a ajuns la spital, Oana Lis a facut cateva dezvaluiri despre discutiile pe care le-a avut cu sotul sau. Aceasta a vorbit cu Viorel Lis, despre momentul in care va trece in nefiinta. Barbatul isi doreste sa fie incinerat, iar cenusa sa-i fie dusa la casa natala.

„Nu e dorinta mea sa fie incinerat. Nu vreau sa fiu condamnata ca asa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grabit sa comenteze ca vreau eu sa scap sa nu-i mai fac pomeni. Nu stiu sa fac coliva, dar acum coliva gasesti si la supermarket, la cofetarie. Acum ce sa facem, mergem sa-i cautam o vaza misto sa-i pun cenusa”, a spus Oana Lis, potrivit informatiilor din presa.

”Sunt zile in care nu am bani si ma imprumut”

Oana Lis a recunoscut ca a trecut prin multe certuri, de-a lungul timpului, iar problemele financiare si-au spus cuvantul. Uneori, pentru ca nu avea rochii pe care sa le poarte ziua, Oana Lis… si-a scurtat rochiile de seara.

„In orice cuplu, poate numai la milionari nu sunt certuri pe bani. Cred ca in orice cuplu, unul dintre motivele de cearta este capitolul financiar. Si eu si Viorel suntem aceeasi zodie, Pesti, si amandoi suntem cheltuitori, dar pentru ca eu fac cumparaturile, platesc facturile, nu realizeaza. Am inceput sa imi fac liste cu program in Excel cu ce cheltuiesc, renunt la alte lucruri, de exemplu, nu mi-am mai cumparat haine. Ca sa dau un pont pentru doamne, toate rochiile pe care le aveam de seara sau lungi, mi le-am taiat la croitor, ca sa le port ziua. Da, nu imi mai cumpar haine pentru ca dau prea multi bani si imi cumpar lucruri de machiaj mai ieftine, ca sa pot sa ies, pentru ca aceasta este placerea mea. Abia astept sa termin facultatea ca sa ma angajez si eu. Sunt zile in care nu am bani si ma imprumut, dar sunt zile in care nu stiu… Cheltuiesc 300 de lei, 500 de lei, 1000 de lei intr-o zi, nu stiu, depinde, dar sunt zile in care n-am 10 lei, acesta este adevarul, mie nu-mi place sa ma ascund dupa deget, sa ma dau mai bogata decat sunt. De multe ori, imi platesc prietenii cand ies in oras”,a spus Oana Lis la Antena Stars.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit