Stiri si curiozitati

Ultima imagine cu Zina Dumitrescu in viata! Cum ajunsese sa arate „marea doamna a modei romanesti”

Publicat: 19 apr. 2019
3

Ultima fotografie cu Zina Dumitrescu in viata a fost facuta anul trecut, in luna decembrie.

Zina Dumitrescu ramasese doar o umbra din cea care fusese odinioara ”marea doamna a modei romanesti”. Fosta creatoare slabise enorm, avea probleme cu dantura iar parul ii cazuse aproape in totalitate in zona tamplelor.

Asa apare Zina Dumitrescu in utlima fotografie cu ea in viata, facuta in decembrie 2018, in masina Danei Savuica, imediat dupa ce fosta creatoare parasise spitalul unde fusese internata cu probleme grave de sanatate. In acel moment, ea mai avea doar 3 luni de viata iar apropiatii spuneau ca renuntase deja sa lupte.

”Zina a incetat sa mai lupte”

“In ultima perioada, a slabit destul de mult, in jur de 10 kilograme. La ora actuala, dansa mananca cam jumatate sau sunt zile in care mananca si mai putin decat o jumatate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mancare a dansei, precum si dorinta ei de a manca nu mai este la fel de mare cum era acum doua-trei luni. In continuare, noi suntem alaturi de dansa si vrem sa facem sa fie bine, dar nu vrea. E o perioada mai grea pentru dansa si refuza”, spunea Ion Cassian, seful azilului in care mama Zina era cazata, cu putin timp inainte ca aceasta sa moara.

Adauga un comentariu