National

Ultima marsavie a Patriarhiei pentru religia in scoli. Angajeaza vedete ca sa ameteasca parintii – VIDEO

Publicat: 02 mart. 2015
1
Biserica ortodoxa intra in era 2.0. Patriarhia a apelat la o serie de vedete pentru a filma mai multe videoclipuri in care incearca sa ii convinga pe parinti sa semneze cererea pentru ora de religie, in conditiile in care a ramas mai putin de o saptamana pana cand acestia trebuie sa-si dea acordul. 
Vedete TV precum Liana Stanciu si Daniel Buzdugan, actori ca Manuela Harabor si Dan Puric, poeta Ana Blandiana si, mai nou, Sofia Vicoveanca si Connect-R sunt printre cei care promoveaza ideea de religie predata in scoli. Videoclipurile se termina cu mesajul „Inscrie-ti acum copilul la ora de religie!”. Fiecare video este facut de Trinitas TV, televiziunea Patriarhiei Romane, si este postat pe contul de Youtube.Comentarii
  • Cu adevarat am fost impresionat pana la lacrimi cand am vazut mesajul emotionant de sustinere a lui Victor Viorel Ponta transmis de catre corifeul dramaturgiei nationate, maestrul Radu Beligan !!!
   Dar, pe culmile emotiei patriotice am ajuns, cu lacrimi in ochi, urmarind Oda inchinata conducatorului iubit, de inegalat, Viorel Victor Ponta, recitata intro atmosfera de exaltare sufleteasca de neatins, de catre minunatul academician de teatru, Viorel Visan !!!
   Macar stim, noi cei din turma Domnului, ca cel pe care il iubim si il cautam nu ne va parasi NICIODATA !!! Si nici faptul ca ascunsele sale cai (pentru cei ce merg in intuneric si nu stiu incotro se indreapta) nu sunt pavate cu dosare penale si cu mortii din inchisorile comuniste…

 • Daca tu care dai copy paste la stiri de capatat esti satanist(a), asta nu inseamna ca toti trebuie sa iti impartasim simpatiile sau antipatiile. Marsavie este ce faci tu !

 • Acasă
  Românești
  EXCLUSIV! Manuela Hărăbor s-a logodit în secret!

  EXCLUSIV! Manuela Hărăbor s-a logodit în secret!
  0 Comentarii
  CLIIMA20120311_0120_1.jpg
  Manuela Hărăbor
  Citeste tot despre:
  exclusiv, manuela, Harabor, logodit, secret
  de Simona Nichita 11 Martie, 2012 – 20:14

  Încurcate sunt căile Domnului, dar mai încurcate sunt cărările iubirii. După ce a născut un „copil din flori” şi după două mariaje eşuate, abia acum, la 43 de ani, Manuela Hărăbor se poate declara fericită!

 • Nu sunt destui fundamentalisti religiosi pe planeta, mai trebuie si Romania sa contribuie cu talibani. Nu ajung banii pentru sanatate, dar bagati banii in popi ipocriti si lacomi. Toata lumea civilizata merge spre emanciparea de sub obscurantismul religios si separarea statului de religie, iar barbosii astia vor inapoi in Evul Mediu. Toate bisericile au un trecut sangeros sau rusinos:biserica catolica – inchizitia si pedofilia preotilor, biserica ortodoxa – colaborationism cu puterea comunista si Securitatea, distrugerea bisericii greco-catolice, musulmanii – no comment, se vede de pe luna.

 • Copilul meu a fost indepartat de religie de catre profesoarele de religie care s- au perindat prin clasa! Tipa, ameninta, jignesc ! Nu vrea sa mai auda de aceasta ora ! ***atati biserica ! Oamenii sint credinciosi, dar nu mai vor „mucegaiuri „in ortodoxie !

Adauga un comentariu