Magazin

ULTIMA ORA! Victor Ponta: Asta REGRET cu adevarat!

Publicat: 02 dec. 2014

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook, un scurt mesaj in care isi cere scuze celor care s-au simti jigniti de spusele sale, adaugand ca a intrat de multe ori in schimburi de replici pe care si-ar fi dorit sa le evite.

”Cu siguranta am facut multe greseli, dar la 42 de ani am capacitatea sa le recunosc si sa invat din ele, indiferent de pozitia pe care o voi avea pe scena publica. Ce regret? Este o lista destul de lunga, dar tot ce am gresit a fost omenesc.

Inca o data imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti de spusele mele sau ale celor care ma sustineau. Am intrat de multe ori in schimburi de replici pe care imi doresc sa le fi putut evita. Asta regret cu adevarat!”, se arata pe pagina sa de facebok.loading...

Comentarii
  • Stai cam mult pe facebook, nu ar trebui sa guvernezi ? Pe facebook vezi doar eco si bio si romanii nu au o coaja de piine . Pune pe picioare Institutul Cantacuzino, scoate supermarketurile in afara oraselor ( ca in toata Europa ), renegociaza redeventele, etc . Tara arde si baba se piaptana !

  • Acest om nu mai este de crezut,este fals pina in maduva oaselor.vrea sa se vada iaba toata puterea si apoi isi continua opera de amenintari . Nu peste mult pimt v-a incepe cu noul presedinte sa spuna ca-l v-a baga in puscarie.ACESTI DESCEDENTII AI SECURISTILOR,COMUNISTILOR NU SUNT DE CREZUT SI ISTORIA A ARATAT MULTE ASTFEL DE CAZURI.INTAI SA PLATESTI PENTRU BATAIA DE JOC DE LA ALEGERI,CA AI FACUT-O CU BUNA CREDINTA IMPREUNA CU DRAGNEA SI TOTI BARONII LOCALI.DA,DOAMNA ILENUTA ARE DREPTATE SI ASTA E VALABIL SI PENTRU BARONUL IASULUI. TOATE SUPERMARKETURILE SE FAC INAFARA ORASELOR,PALLASUL LA IASI S-A FACUT IN CENTRU UNDE POLUIAZA TOATA ZONA CU MASINILE PLUS ARE UN PARCAJ SUBTERAN CA IN FILMELE CU TIMPITI,STRIMT DE NICI CU PICIORUL NU REUSESTI SA TE SRECORI.

Adauga un comentariu