Sport

ULTIMA ORA: Victorie istorica pentru Romania

Publicat: 08 mai 2016
1

CSM Bucuresti a castigat trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins formatia maghiara Gyor ETO cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22), dupa prelungiri si aruncarile de la 7 metri, in finala desfasurata duminica, in Papp Laszlo Arena din Budapesta.

CSM Bucuresti a condus formatia maghiara Gyor ETO cu scorul de 13-12, la pauza.

CSM Bucuresti a continuat jocul bun si in repriza a doua, cand s-a desprins chiar la doua goluri. Unguroaicele au revenit insa si cu 15 secunde inainte de final conduceau cu un singur gol avans. CSM Bucuresti a egalat in ultimele 3 secunde si a trimis partida in prelungiri, scor 22-22.

Gyor a fost singura formatie care a marcat in prima repriza de prelungiri si a dus scorul la 24-22. CSM Bucuresti nu s-a dat insa batuta si in repriza secunda a reusit sa egaleze, 24-24, pentru ca apoi, condusa cu un gol inainte de final, sa egaleze de la 7 metri cu cinci secunde inainte de final si sa trimita la lovituri de la 7 metri.

Portarul brazilian al CSM Bucuresti a aparat doua lovituri de la sapte metri, in timp ce bucurestencele au marcat de fiecare data si au castigat LIGA CAMPIONILOR la handbal feminin.

Adauga un comentariu