National

ULTIMA ORA – Zeci de pasageri, abandonati pe Aeroportul Otopeni de o companie aeriana. Alte doua curse, ANULATE

Publicat: 31 iul. 2016
1

Zeci de pasageri ai companiei Air France, care ar fi trebuit sa ajunga in aceasta dupa-amiaza la Paris, au fost abandonati pe Otopeni desi aveau bilete de imbarcare.

Oamenii au fost lasati sa faca check-in-ul, iar apoi au fost anuntati ca nu mai pot pleca, fara sa primeasca alte explicatii. Angajatii companiei AirFrance sunt in greva pana pe 2 august, fiind nemultumiti de conditiile de munca si de salarii. Greva vine in perioada foarte aglomerata a concediilor. Peste o mie de curse ar putea fi anulate si aproape 150.000 de oameni vor fi afectati.

A fost anulata o alta cursa, cea de la 17.55, o cursa Air France, si o cursa Tarom catre Paris, de la 17.50, a fost si ea anulata.

Marius Geanta, pasager, a explicat: „Ar fi trebuit sa plecam la 3 si 10, am ajuns pana la ultimul control de securitate si am fost dus in partea stanga, fara nicio explicatie, dar mi s-a interzis intrarea in avion. Acum cateva minute Air France sustinea, intr-un document oficial, ca a vandut mai multe bilete decat ar fi trebuit sa vanda pentru acest zbor. Air France nu este reprezentat pe Otopeni. A trebuit sa insistam pana la obtinerea acestui document oficial prin care se recunoaste ca s-au vandut mai multe bilete. Maine dimineata sunt primele locuri catre Paris, vom vedea ce vom face. Probabil ca alti pasageri vor astepta pana maine dimineata in aeroport, noi am renuntat la aceste planuri”, spune pasagerul.
Adauga un comentariu