Cinema

Ultima parte din „Marea Mahmureala” are premiera in Romania

Publicat: 30 mai 2013
6

Au trecut deja doi ani, iar Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Doug (Justin Bartha) traiesc o viata fericita si lipsita de evenimente imprevizibile. Tatuajele au fost sterse si toate dovezile despre noptile lor salbatice date uitarii. Despre problematicul Leslie Choe (Ken Jeong) ultima data s-a auzit ca ar fi intemnitat intr-o inchisoare thailandeza. Odata ce el a iesit din peisaj, baietii abia si-au revenit dupa hoinareala de pe strazile Las Vegasului intr-o stare de ameteala continua, dupa rapire, impuscaturi si vanatoarea mafiei drogurilor in Bangkok.

Singurul membru nemultumit al „haitei de lupi” este Alan (Zach Galifianakis). Fara sa-si fi gasit inca un sens in viata, oaia neagra a grupului a renuntat la tratament si s-a lasat prada impulsurilor sale. Pana cand o situatie de criza il obliga sa ceara ajutor, Alan actioneaza fara limite, fara logica si fara vreun rationament. Cei trei prieteni ai sai sunt cei mai potriviti pentru a-l ajuta sa faca primul pas spre vindecare.

De aceasta data, nu exista nicio petrecere a burlacilor si nicio nunta. Ce ar putea merge rau? Insa, cand „haita de lupi” porneste la drum, nimic nu mai e sigur.

Marea Mahmureala III este finalul epic al acestei comedii pline de peripetii si decizii gresite, in care baietii trebuie sa termine ce au inceput, intorcandu-se acolo de unde totul a pornit: Las Vegas. Intr-un fel sau altul, problemele se vor incheia aici.

De la Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures vine Marea Mahmureala III, cea de-a treia si ultima parte a comediei regizate de Todd Phillips care a inregistrat un succes fulminant. Marea Mahmureala III ii readuce impreuna pe Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis si Justin Bartha in rolurile consacrate Phil, Stu, Alan si Doug. Ken Jeong se alatura si el distributiei in rolul lui Leslie Chow, Heather Graham reia rolul lui Jude, iar Jeffrey Tambor revine ca Sid, tatal lui Alan. Pentru prima data alaturi de echipa apare John Goodman, ca personaj negativ.
Adauga un comentariu