Eveniment-Social

Ultima sedinta de Consiliu Local, incheiata cu sampanie si piscoturi

Publicat: 18 dec. 2015

Ultima intalnire a Consiliului Local din acest an s-a incheiat cu un pahar de sampanie. Astazi, la Primaria Municipiului Pascani a avut loc sedinta ordinara aferenta a acestei luni. Dat fiind faptul a a fost ultima din anul 2015, la finalul intrunirii, primarul Dumitru Pantazi i-a invitat pe alesii locali sa serveasca piscoturi si sampanie. Totodata, edilul sef s-a aratat recunoscator fata de consilieri pentru faptul ca in acest an, la nivelul municipiului, au fost investitii importante.

 „E sfarsit de an. A fost un an greu, in care s-a muncit mult pentru implementarea si ducerea la indeplinire a obiectivelor din buget si din lista de investitii. Impreuna cu acordul dumneavoastra, am reusit sa aprobam si sa ducem la indeplinire o serie de hotarari de consiliu, fara de care nu puteam sa demaram mai departe activitatile pe care le-am desfasurat in municipiul nostru. Sigur, daca nu aveam bani nu puteam face poate nimic din ce e, sau poate putin din ceea ce ne-am propus.

Va urez multa sanatate dumneavoastra, familiilor dumneavoastra, celor dragi si anul viitor, in primul rand, sa devenim mai buni, mai conciliati, mai increzatori si pentru ca este si an electoral, eu consider ca nu ar trebui sa amestecam lucrurile, cel putin pentru perioada de sase luni care urmeaza. Sa nu amestecam lucrurile din punct de vedere electoral, cu atributiile si abilitatile Consiliului Local. Inca odata va urez „La multi ani” si tot ceea ce va doriti, sa dea Dumnezeu sa se indeplineasca”, a precizat primarul Dumitru Pantazi.loading...

Adauga un comentariu