Local

LIVE VIDEO – Ultima strigare a lui Maricel Popa la vârful județului Iași. Ședință de plen convocată la finalul mandatului 2016-2020 a CJ Iași

Publicat: 30 sept. 2020
Maricel Popa va ține ultima ședință de plen ca președinte la Consiliul Județean Iași, din actualul mandat deliberativ
Ședință de plen din Sala Mare a CJ Iași

Plenul Consiliului Județean Iași se va reuni mâine, 30 septembrie 2020, în ultima ședință din actualul mandat legislativ 2016- 2020. După votul de la alegerile locale 2020, structura CJ Iași se va schimba radical. Ședința de mâine este ultima pentru Maricel Popa, cel mai slab președinte din istoria județului Iași. Întâlnirea aleșilor județeni va cuprinde câteva proiecte de hotărâre

Miercuri, 30 septembrie 2020, plenul Consiliului Județean Iași se va reuni pentru ultima oară în actualul mandat de la Casa Pătrată. Este ultima ieșire publică a lui Maricel Popa, cel mai slab șef de județ din ultimii 30 de ani, din Iași. Alegerile locale 2020 au consimțit faptul că PSD Iași este în pragul unui dezastru de proporții cu Maricel Popa la timonă, secondat de Camelia Gavrilă și Cristian Stanciu. Filiala PSD Iași a ajuns la un minim istoric, scorul obținut de organizație fiind unul extrem de rușinos. În aceste condiții, Maricel Popa abia a prins un loc de consilier județean în noul mandat 2020-2024.

Ședință de plen la Consiliul Județean Iași. Iată ordinea de zi a întâlnirii de la Casa Pătrată

Pe ordinea de zi a ședinței de plen de miercuri, 30 septembrie 2020, se vor regăsi câteva proiecte de hotărâre. Printre acestea se află un proiect privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași. Pe ordinea de zi a ședinței va mai fi un proiect legat de o serie de reparații curente din programul de lucrări drumuri și poduri.
Aleșii județeni vor mai aproba un proiect privind alocarea din excedentul bugetului local a 1,8 milioane lei pentru modernizarea drumului județean, DJ 208F Heci (intersecție DJ 208) – Tătăruși – Iorcani – limită județul Suceava ( km. 0+000- 12+462) până la recuperarea acesteia de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Pe ordinea de zi a ședinței de plen va mai figura un proiect legat de trecerea din domeniul public al județului Iași și administrarea Consiliului Județean Iași, în domeniul public al comunei Ciurea. Este vorba de un teren cu suprafață de 34.633 metri pătrați, unde se află Parcul Memorial Ciurea 1917.

„Plenul Consiliului Județean va mai discuta un proiect de hotârâre privind darea în administrare către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a trei încăperi situate la demisolul doi al Centrului Expozițional Moldova. În discuții va mai intra și un proiect de hotărâre privind participarea județului Iași la constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de utilități publice pentru serviciul de transport public local”, au menționat reprezentanții Consiliului Județean Iași.

Ultimele proiecte din mandatul 2026-2020. Maricel Popa își face bagajele

Consilierii județeni vor discuta, în cadrul ultimei ședințe a plenului Consiliului din mandatul 2016- 2020, un proiect privind aprobarea, la nivelul județului Iași, a listei produselor ce vor fi distribuite în cadrul Programului pentru școli al României. Este vorba de stabilirea măsurilor educative care însoțesc distribuția fructelor și legumelor, laptelui și a produselor lactate în anul școlar 2020-2021.

„Consilierii județeni vor discuta un proiect privind aprobarea organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor-cadru pentru achiziția produselor și contractelor/acordurilor-cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative aferente Programului pentru școli al României”, au mai spus reprezentanții Consiliului Județean Iași.

Comentarii
  • Doamne, s-a-ntamplat si minunea si am scapat de nebunelea.Poate nu-l mai zarim nici in vazduh cu tartaitoarea zburatoare.Acum ca e neica nimeni poate n-o mai primi drept de survol si poate cineva ii solicita retestare psihica.Cat despre sponsori aia l-au vandut de duminica seara.Au scapat de arzatorul de cherosen.

  • Ce mic ai devenit mai frunte lata pana pe ceafa. Ce zglobiu mai erai tu urecheatule golas. Ce iti povesteam noi ca vine si clipa asta. Stai sa vezi la alegerile din decembrie ce doggy style va luati. Nu mai e mult. Baga-te primul la parlamentare pe liste ca sa luati sub 10%.

Adauga un comentariu