Eveniment-Social

Ultima zi a CONFER 2015 la Iasi

Publicat: 28 nov. 2015
1

Astazi, 28 noiembrie, este ultima zi de lucrari stiintifice prezentate la Iasi in cadrul Conferintelor Institutului Regional de Oncologie Iasi (CONFER) 2015.

Evenimentele au loc la Hotelul International, unde participa medici primari si specialisti din mai multe specialitati medicale si au participat, de asemenea, si in primele zile ale conferintelor, medici rezidenti, studenti si asistenti medicali interesati de acestea. 

CONFER 2015 se va incheia cu o cina organizata in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la care vor participa toti cei care si-au confirmat prezenta. „Evenimentul, ajuns în acest an la a patra sa editie, propune participantilor o tematica stiintifica vasta, ce reflecta domeniul complex al tratamentului actual oncologic si caracterul sau profund multidisciplinar ilustrat de marile sectiuni de dezbatere pe care este structurat programul CONFER 2015: chirurgie oncologica, oncologie medicala, hematologie, radioterapie, biologie tumorala, terapie paliativa si neurochirurgie oncologica„, au precizat organizatorii evenimentului.

Adauga un comentariu