Magazin

ULTIMELE CUVINTE ale lui Nae Lazarescu. Actorul va fi inmormantat sambata la Focsani

Publicat: 19 dec. 2013

Nae Lazarescu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 72 de ani, a declarat pentru Mediafax Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Comedie „Constantin Tanase„. Trupul neinsufletit al actorului Nae Lazarescu va fi depus, vineri la pranz, la Teatrul de Revista „Constantin Tanase, a precizat Alexandru Arsinel.

Vestea teribila a mortii lui Nae Lazarescu i-a intristat pe toti colegii si prietenii de scena, dar si de viata. Un nume gigant al Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, Nae a lasat un gol imens pe scena. Unul dintre cei mai apropiati amici ai lui Nae Lazarescu a povestit momentele dramatice pe care le-a trait la ultima intalnire avuta cu Nae Lazarescu.

Au impartit aceeasi scena vreme de 27 de ani, iar disparitia prietenului sau l-a devastat. Printre lacrimi, Jean Paler a povestit, pentru ziarulring.ro, ce i-a spus Nae la ultima lor intrevedere. Jean Paler spune ca boala de care suferea Nae era una grea, dar ca nu se astepta sa se stinga atat de repede. „E ceva cumplit! Am jucat cu Nae Lazarescu pe aceeasi scena timp de 27 de ani. Tin minte foarte clar ultima intalnire cu Nae Lazarescu. S-a intamplat la spectacolul „Canta Gorjul in toata tara”, de la Sala Palatului. L-am vazut, l-am luat in brate si l-am pupat, ca asa obisnuiam sa facem mereu. Ne tachinam cu cate o poanta idioata. Nae m-a tras deoparte si mi-a spus: „A venit si randul meu. Va trebui sa plec si eu. Intoarce-te, dracului, in teatru, ca am nevoie de tine”. Eu i-am replicat: Nu cred ca ti-a venit randul, iar el mi-a raspuns: Tu nu vezi cum arat si cat de bolnav sunt!? Niciodata n-o sa ma mai pun pe picioare”.

Actorul Nae Lazarescu, care a murit joi dimineata, la varsta de 72 de ani, va fi inmormantat sambata, la Focsani, a declarat pentru Mediafax directorul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, Alexandru Arsinel.loading...

Adauga un comentariu