National

Ultimele detalii despre starea de sănătate a milionarului Ioan Niculae

Publicat: 29 nov. 2020
Milionarul Ioan Niculae nu se simte bine

Vestea că milionarul Ioan Niculae s-ar afla în stare critică a surprins pe toată lumea. Afaceristul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar acum se afla internat la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Bucureşti.

Omul de afaceri Ioan Niculae(66 de ani) se afla internat în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În aceste momente, acesta se afla la Terapie Intensivă, în stare critică.

Potrivit sport.ro, Ioan Niculae s-a dus singur la spital în urmă cu două zile, pentru a se afla sub supraveghere medicală, iar acum a fost pus pe aparate de oxigen, deoarece starea lui s-a înrăutăţit.

“Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practit, l-a doborât”, a mărturisit o sursă din Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Bucureşti, unde milionarul este internat.

Cine este Ioan Niculae

Ioan Niculae deţine grupul de firme InterAgro, cu afaceri de 1,3 miliarde de euro în 2007 şi este patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu din anul 1996. Afaceristul administrează aproximativ 50.000 de hectare de teren agricol, fiind unul dintre cei mai mari cultivatori de cereale din România.

A studiat la Şcoala de ofiţeri de miliţie şi securitate de la Băneasa şi a fost ofiţer de securitate timp de patru ani. A lucrat la Întreprinderea de comerţ exterior în anii 80 în sectorul de export îngrăşăminte chimice. Mai mult, milionarul a intrat în afaceri după 1990 înfiinţând, împreună cu un partener turc, o companie care făcea comerţ cu produse chimice – Interaction. În anul 1995, Ioan Niculae a înfiinţat compania Interagro, că societate mixtă romano-engleza, potrivit Wikipedia.com.

A achiziţionat pachetul majoritar de 51 % din acţiuni la rafinăria Astra Romana Ploieşti, pentru 16 milioane de dolari. În anul 1998 a participat la majorarea capitalului social al Asirom, investint 21 de milioane de dolari. În anul 2007, a ieşit din acţionariatul Asirom, primind 86 milioane de dolari pentru acţiunile vândute.

Comentarii
  • Legea compensației, poate o crăpa această jigodie securistă, un jeg de om de cea mai joasă speță, ahtiat după bani, cu un total dispreț față de angajați, un păduche parvenit, care și-a însușit banii statului(ca mulți alți parveniți, foști securiști, gunoaie nenorocite), devenind mare „antreprenor”. Moti javră!

Adauga un comentariu