BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ultimele noutăţi de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, direct de la sursă! La BZI LIVE vor veni ec. Ioan Bârliba, managerul unităţii medicale şi prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD din Iaşi – FOTO

Publicat: 22 oct. 2020

Vineri, 23 octombrie, de la ora 13:00 la BZI LIVE vor veni ec. Ioan Bârliba, manager la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi şi prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD din Iaşi. Invitaţii Roxanei Caraiman vor discuta despre cele mai proaspete noutăţi de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Ec. Ioan Barliba va discuta despre 2 aparate achiziţionate de unitatea medicală.

Este vorba despre un aparat de angiografie coronariană și unul de electrofiziologie și pacing cardiac, ambele fiind vârfuri de gamă pe segmental de tehnică medicală. Managerul unităţii medicale va discuta despre intervenţiile care s-au făcut prin intermediul acestor aparate de ultima generaţie, dar şi cât de importantă era achiziţionarea lor pentru bolnavii din regiunea Moldovei. Prof. dr. Diana Cimpoeșu va prezenta urmăritorilor BZI LIVE situaţiile cu care se confrunta medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Zilnic, zeci de ieşeni se prezintă la spital, sau solicită ambulanța fără un motiv întemeiat, determinând astfel, ingreunarea eforturilor medicilor de a acorda servicii medicale celor care au urgenţă nevoie. Vom afla detalii legate de 2 aparate de ultima generaţie care au fost achiziţionate de spital, dar şi despre situaţia pacienţilor care vin în urgenţe.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu