Local

Ultimele zile de depunere a declaratiilor fiscale

Publicat: 23 iun. 2014
1

Iesenii mai au la dispozitie doar doua zile pentru a depune la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Iasi contributiile fiscale pentru luna iunie. Pana miercuri, 25 iunie inclusiv, acestia mai pot depune declaratiile privind sumele rezultate din ajustarea/corectia ajustarilor/regularizarea taxei pe valoarea adaugata, decontul special de taxa pe valoarea adaugata pentru luna precedenta sau plata impozitului retinut la sursa in luna precedenta. Tot pana miercuri, iesenii trebuie sa depuna declaratiile privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitate in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania pentru luna precedenta. „Contribuabilii mai pot depune pana miercuri inclusiv aceste obligatii fiscale. De asemenea, si asiguratii in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale care realizeaza, in mod exclusiv, un venit brut pe an calendaristic echivalent cu cel putin de 4 ori castigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat trebuie sa efectueze plata cotei de contributie la pensie pentru luna precedenta. Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activitatii cazinourilor si jocurile tip slot-machine trebuie sa efectueze plata taxei anuale pentru autorizatia de exploatare a jocurilor de noroc, aferenta trimestrului urmator, respectiv trimestrul 3″, a declarat Maria Taran, purtator de cuvant in cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Iasi.

Comentarii
    • CAND PLEACA ARE DE LUAT CU EL DOUA PUTORI: PE SCHIZOFRENICA DROGATA SI ALCOOLISTA de IRINA CARP CARARE SI ACOLITA INTRIGANTA SI FRUSTRATA DE TOFAN MIHAELA!!! NE-AM SATURAT DE ABUZURILE PE CARE LE FAC ASPRA COLIGILOR IN NUMELE LUI GRIGORIU! GATA CU TIRANIA!!!

  • Victoras are dreptate CARP CARARE IRINA se poarta foarte urat cu reprezentantii firmelor,se comporta ca si cum ar fi stapana la mijlocii! Esti platita din banii nostri NESIMTITO, ce cauti acolo? Cat o sa mai fii tolerata?

Adauga un comentariu