Magazin

Ultimul gest facut de o tanara de 23 de ani care a aflat ca mai are cateva zile de trait. „S-a gandit mereu la binele altora”

Publicat: 11 dec. 2014
1

O tanara a murit de cancer de col uterin la doar 23 de ani, dupa ce i s-a refuzat un test Papanicolau despre care familia spune ca ar fi salvat-o. Inainte de a muri, ea a cumparat cadouri de Craciun pentru familie si prieteni.

Sorcha Glenn, din Marea Britanie, a fost diagnosticata cu boala cumplita in septembrie 2013, iar un an mai tarziu, la sfarsitul lui octombrie, a murit. Cu doua luni inainte de a fi diagnosticata, ea l-a rugat pe un medic sa-i faca testul Papanicolau, intrucat mai multe femei din familia ei murisera din cauza cancerului de col uterin, insa a fost refuzata. Motivul este acela ca in Marea Britanie testul se face numai la implinirea varstei de 25 de ani, relateaza Daily Mail.

Vezi si Cele mai frecvente noua tipuri de cancer si ratele de supravietuire

Tanara s-a intors la medic in august 2013, acuzand dureri si sangerari, iar acesta a acceptat efectuarea testului. O luna mai tarziu, odata cu sosirea rezultatelor, a fost diagnosticata cu cancer.

In anul care a urmat, Sorcha a facut chimioterapie si radioterapie, dar, din pacate, acestea nu i-au tratat boala, iar pe data de 7 octombrie 2014 medicii au anuntat-o ca mai are doar cateva zile de trait.

Vezi si Ai carii? S-ar putea sa te pazeasca de cancer

Cu toate ca era in stadiu terminal, tanara a inceput sa cumpere cadouri de Craciun pentru toti membrii familiei si pentru prieteni, dorind sa le faca tuturor o ultima surpriza. Pana in ziua de 24 octombrie, atunci cand a murit in bratele iubitului ei, ea a cumparat cadouri pentru toti si le-a spus sa nu le deschida pana in ziua de Craciun.

Matt Lynch, iubitul ei, a declarat: „Era o persoana atat de organizata, asa ca nu ma surprinde ca a cumparat cadourile din timp. Era tipic pentru ea sa se gandeasca la binele altora, in timp ce suferinta ei era imensa”.

Adauga un comentariu