National

Ultimul mesaj transmis de Florin Piersic i-a ingrijorat pe fanii actorului! „Eu traiesc cu speranta”

Publicat: 21 apr. 2019
1

Astazi, in duminica Floriilor, sute de mii de persoane isi aniverseaza ziua de nume, printre care si marele actor Florin Piersic. Acesta a lasat de inteles ca are niste probleme medicale, dar gandurile bune venite din partea prietenilor ii dau putere.

Florin Piersic a transmis un mesaj emotionant, dar si dureros tuturor romanilor. In primul rand, acesta le-a multumit celor care i-au urat ”La multi ani”.

”E foarte frumos ca ma sunati si va ganditi la mine. Imi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decat unnsingur Florin si asta era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poarta nume de flori bucurii sanatate si cel putin la fel de mult noroc cat am avut eu in viata asta. Acum sunt in aeroport si plec la Cluj, acasa, la familie. Cred ca baietii mei au programele lor, dar sigur vom lua legatura”.

Din mesajul transmis de Florin Piersic, actorul a lasat sa se inteleaga ca starea lui de sanatate nu este una tocmai buna, insa nu renunta, mai ales la marea lui iubire, teatrul. Renumitul actor, in varsta de 83 de ani, inca joaca in spectacole, desi abia se mai tine pe picioare.

”Am primit o groaza de telefoane si fiecare spune ca vrea sa fie primul care sa ma felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece, dar multumesc parintilor si prietenilor mei. Vreau sa le multumesc si o sa fie bine. Eu traiesc cu speranta.

In 16 si 18 mai am spectacolul -Straini in noapte- unde joc cu Medeea Marinescu, pe 17 mai joc aceeasi piesa la National. In schimb, mai am o veste, am fost invitat la UNITER, la gala lor, unde o sa primesc un premiu pentru toata activitatea. Apoi ma duc la Festivalul Filmului, care imi poarta numele, la Iasi”, a mai scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu