National

Uluitor: Femeie jefuita in plina strada, in centrul Capitalei – VIDEO

Publicat: 18 iun. 2012
1
O femeie de 42 de ani a fost jefuita, duminica, in plina strada in zona Stadionului National Arena. Un cititor a trimis la redactia RTV imagini socante din timpul atacului. Pe filmare se vede cum un barbat vine din spate si ii smulge de la gat bijuteriile.
Femeia a incercat sa se apere, insa barbatul a fortat-o pana a reusit sa o jefuiasca. Speriat, copilul a fugit pe cealalta parte a strazii. Atacul a avut loc in zona stadionului Lia Manoliu, in jurul orei 17.30, potrivit rtv.net.
„Apelul a fost facut la 10 minute dupa ce acest eveniment a avut loc. La 17.40 Sectia 9 Politie a fost sesizata prin 112 ca pe strada Maior Coravu din sectorul 2 o femeie a fost talharita . La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipaje de politie. Au gasit o femeie de 42 de ani care a declarat ca in timp ce se plimba catre parcul din zona un barbat i-a smuls lantisorul de la gat dupa care a fugit. Colegii de la Sectia 9 Politie fac cercetari sub savarsirea infractiunii de talharie. Autorul a fost identificat, dar inca nu a fost prins”, a declarat Alexandru Nicolaie, purtator de cuvant Politia Capitalei.Comentarii
 • Din pacate aceasta este o consecinta a lipsi opieniei publice, a spiritului civic- pe de o parte, dar si a lipsei de fermitate a legislatiei, pe de alta parte.

 • Badea Ion Roata…cam ce ai studiat matale, in afara de etichetele de pe sticlele cu tarie sau de cartile de joc… de scrii asemenea ineptii?
  Mai bine stai in banca matale decat sa scrii prostii!
  *. Talharul a atacat-o exact cand femeia era intr-o zona unde nu mai erau si alti pietoni!
  2. Fermitatea legislatiei este buna in acest domeniu: talharie douasuteunsprezece cod penal, pedeapsa de la trei la optsprezece ani, iar in speta de fata, de la cinci la douazeci de ani.
  Cam care este fermitatea legislatiei comparand uciderea din culpa cu talharia?
  Ucidere din culpa: de la unu la cinci ani, agravantele: de la doi la sapte ani si de la cinci la cincisprezece ani. Se poate adauga un spor de pana la trei ani daca sunt ucise din culpa doua sau mai multe persoane… si egalam maximul special de la talharie…iar daca ne referim la agravante suntem sub douazecideani, maximul special…
  Cam cum ti se pare matale lipsa de fermitate a legislatiei in privinta infractiunii de talharie?
  Dar cu omorul… o suta saptezecisipatru cod penal: de la zece la douazeci de ani, cam ce comparatii si argumente pro sau contra poti sa vii matale?
  Poate ai o consfatuire pe teme criminologice in „Poiana lui Iocan” cu Moromete si „neamul lui”…si imi aduci si niste argumente mai de Doamne-ajuta! Ceva gen: „noua aparare sociala, teorie elaborata in Poiana lui Iocan…”! Ce spui?

Adauga un comentariu