Magazin

ULUITOR! REACTIA ANTONIEI, dupa CE A AFLAT ca PROCESUL de CUSTODIE a fost MUTAT IN ITALIA!

Publicat: 11 iun. 2014
1

Antoniei ii vine greu sa accepte faptul ca judecatorii Tribunalului Bucuresti au hotarat mutarea in Italia a procesului pentru custodia copilului pe care il cu fostul sot, Vincenzo. Vedeta cauta solutii pentru a „intoarce” aceasta situatie in favoarea ei.

Fara indoiala atat Antonia, cat si Vincenzo considera primordiale in judecata pentru custodia copilului lor, Maya, interesele fetitei. Numai ca, pe intreaga perioada a procesului, mutat in Italia, conform unei hotarari a Tribunalului Bucuresti, cei doi nu s-au putut abtine sa nu dea frau liber si orgoliilor si nervilor.

Citeste si PRIMELE DECLARATII ale ANTONIEI dupa aparitia STENOGRAMELOR

Iar decizia instantei de a pasa cazul judecatorilor din Peninsula, tara de origine a tatalui micutei, nu i-a cazut deloc bine cantaretei. Conform declaratiilor avocatului Catalin Dancu, aparatorul lui Vincenzo, e hotarata sa scoata toate armele, pentru a-si recupera copilul.

„Antonia a anuntat familia clientului meu ca razboiul de abia acum incepe! Ea continua din orgoliu o procedura in instanta sau poate ca asa o sfatuieste avocatul. Antonia a facut o ordonata in care spunea ca vrea ca Maya sa stea in Romania cu ea pana se termina procesul. I-am spus sa nu se mai victimizeze, iti intelege toata lumea grijile de mama. In august fetita face 4 ani, e cetatean italian, am incercat sa ajungem la o intelegere. Ea a fost de acord ca fetita sa ramana in Italia, copilul vorbeste in italiana. Nu a facut nimic in cei 4 ani pentru ca a vazut ca fata are conditii foarte bune acolo.

Citeste si Sotul i-a pregatit o supriza urata Antoniei la tribunal! Ce se va intampla cu fetita celor doi

Vreau sa-i transmit Antoniei ca cel mai bine pentru ea ar fi sa ajunga la o intelegere cu Vincenzo, sa lase la o parte celelalte sfaturi, avand in vedere ca situatia ei de acum nu e deloc buna. Chestiunile care o vor astepta in Italia nu sunt deloc favorabile ei. Fetita nu stie deloc limba romana. Cine o opreste pe Antonia sa ajunga la o intelegere cu familia pentru ca micuta sa fie adusa treptat in tara. Cea mai buna varianta este sa te intelegi cu familia lui Vincenzo. Orice razboi, declarativ sau de orice alta natura, nu este bun pentru nimeni”, a declarat avocatul lui Vincenzo, Catalin Dancu, in emisiunea „La Maruta„, de la PRO TV.

Judecatoria Sectorului 2 a admis cererea sotului ei, Vincenzo Castellano, de a muta dosarul de stabilire a custodiei fetitei lor, Maya, in instantele din Italia. Decizia nu este irevocabila.

Citeste si Antonia, ravasitor de frumoasa de la prima ora. Cum isi bea cafeaua dimineata – FOTO

Adauga un comentariu