Actualitate

UMF Iasi tarata din nou la tribunal de Bebe Mihaescu

Publicat: 14 ian. 2015
1
Conferentiarul universitar Vasile Mihaescu, cunoscut opiniei publice drept „Bebe Sexologul„, care a castigat procesul de contestare a deciziei de concediere intentat UMF „Gr. T. Popa” Iasi, afirma ca institutia de invatamant l-a reintegrat fara sa-l anunte, nu a fost platit, norma i s-a transformat fara a fi consultat, iar locul de munca i s-a schimbat fara sa fie instiintat. In acest sens, profesorul anunta ca va rechema in judecata Universitatea, pentru a solicita asigurarea normei didactice la Facultatea de Medicina din cadrul UMF Iasi, inscrierea la pozitia I in Statul de Functii si de Personal Didactic – Facultatea de Medicina, conform fisei postului didactic, pentru functia de conferentiar universitar la disciplinele pe care le-a predat in trecut, in calitate de titular si recuperarile salariale aferente.
„Din Conferentiar la Facultatea de Medicina devin un ratacitor pe la colegii si Facultatea de Bioinginerie Medicala – Specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare! Si, „minunea minunilor”, un conferentiar astfel pregatit si competent nu este lasat sa predea la Facultatea de Medicina, in schimb, un lector, cu grad inferior subsemnatului, Magda Iorga, absolventa de psihologie, dar cu specialitatea de Psihopedagogie speciala, care o recomanda pentru activitati specifice persoanelor cu dizabilitati si nu sustinerii cursurilor de Psihologie Medicala si Psihoterapie in cadrul Facultatii de Medicina unde sunt formati si educati medici, cu doctorat in Etica, fara nici o aparitie editoriala de specialitate, iata, poate sa o faca”, a precizat conf. univ. dr. Vasile Mihaescu. Mai mult, conferentiarul universitar afirma ca stie si motivul pentru care a fost concediat.
„Este incredibil cum se petrec „minuni” de care aflam cu o secunda inainte de a fi dati afara. Cum este posibil ca oameni certati cu legea, cum ar fi Rectorul DNA – Vasile  Astarastoie si Decanul Facultatii de Medicina, Doina Azoicai, impotriva careia s-a inceput urmarirea penala pentru infractiuni de coruptie si aflata sub control judiciar, sa transforme spatiul sacru al invataturii intr-o cupola uriasa de circ? Pentru ca am semnalat public  „jongleriile” (promovarea examenelor prin coruptie, minciuna, fals si inselatorie, existenta de structuri infractionale organizate), asumandu-mi calitatea de avertizor public de integritate, asa cum este definita prin lege, am devenit ursuletul din palaria acestor Big Brother si Big Sister pentru care legea si respectarea ei reprezinta o valoare optionala. Altfel spus, peste noapte, am devenit tinta si victima comportamentului lor hartuitor. Totul se petrece sub semnul „Uite-l,nu-i!”, afirma profesorul Vasile Mihaescu.
„Prin aceasta actiune solicit sa se puna capat reprezentatiei de prost gust prin care incearca sa se induca ideea ca abuzul face parte din fisa postului, ca educatorul (cadrul didactic) este la cheremul angajatorului chiar daca el, angajatorul, nu are competente in domenii in care decide, ca libertatea de exprimare in probleme de coruptie si malversatiune trebuie aprobata de ierarhii superioare academice (rector, decan si tot sistemul lor)”, conchide conf. univ. dr. Vasile Mihaescu.
Comentarii
  • Toti nebunii au cefa de facut in Romania; tribunale, sex si multa prostie. Bebe este o ******** cun nu am mai vazut. Un mediocru cu posibilitati de sub mediocru. Hahalera mizera si onanista.

  • Ar fi cazul sa se investigheze si modul cum a fost angajata la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, cu anunt in presa, de post vacant, in data de 28 decembrie 2011; de asemenea,nu ar fi lipsit de interes a se vedea a cui prietena foarte apropiata este. revin

  • Adevarul despre Bebe Mihaescu.
    Ce iti voi scrie, am scris si altor fete de la cursurile lui Mihaescu.

    Acum ceva ani, eu si prietenul meu, eram fericiti si urma sa ne casatorim. Am ramas insarcinata si ghinionul a facut sa pierd sarcina. Era un copil pe care il doream amandoi. Dar s-a dus. A trecut un timp si eu am intrat intro stare de depresie destul de rea. Prietenul meu nu ma mai recunostea si tot insista sa incercam sa facem din nou un copil. Iti este clar ca eu nici nu ma mai puteam gandi la asa ceva. In mine se instalase o stare de teama si panica la gandul ca prietenul meu insista si va trebui candva sa facem un copil. In fine. O prietena de-a mea, care era deja la cursurile lui Mihaescu si era si la facultatea de psihologie, mi-a facut intrarea la Mihaescu.
    De aici inainte, povestea mea parca e trasa la indigou cu a prietenei mele. Si ea a trait si a suferit la fel de mult ca mine.

Adauga un comentariu