Actualitate

Umilinta de nedescris! Un elev din Iasi, obligat de doi colegi sa le faca sex oral

Publicat: 01 feb. 2013
1

@ Un elev de la o scoala din Iasi a fost obligat sa le faca sex oral la doi colegi de-ai sai @ Cel care a fost cu ideea este un elev de 12 ani @ Elevul are probleme psihice si a fost constrans sa le satisfaca poftele sexuale ale celor doi chiar intr-un atelier din incinta scolii @ Dupa comiterea agresiunii, victima i-a rugat sa nu se laude la nimeni cu ceea ce au facut, pentru ca ii va fi rusine

Asa ceva depaseste orice imaginatie! Un elev de la o scoala din Iasi a fost obligat de doi colegi sa le faca sex oral intr-un atelier din incinta scolii. Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au reusit sa finalizeze ancheta si l-au trimis in judecata doar pe unul dintre cei doi agresori, avand in vedere ca cel de-al doilea este inca minor. Alexandru Stamate, de 18 ani, a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de viol. Incidentul a avut loc pe data de 16 ianuarie 2012, in jurul orei 11.00, intr-un atelier al Grupului Scolar Vasile Pavelcu din Iasi, acolo unde copiii erau institutionalizati. Victima, un elev de 19 ani, era in atelier, alaturi de colegul sau de clasa Alexandru Stamate. Dupa ce a iesit profesorul din atelier, a venit inca un coleg de scoala al celor doi, Mircea Mihalache, de 12 ani. Acesta din urma l-a intrebat in gluma pe adolescentul agresat daca vrea sa-i faca sex oral. Victima ii imprumutase in acea dimineata un MP3 player lui Alexandru Stamate si i l-a cerut inapoi. Numai ca Stamate i-a spus ca-i va inapoia MP3 player-ul doar dupa ce va face ce i-a cerut. Victima s-a enervat si a inceput sa tipe si sa bata cu pumnul in masa pentru a-si recupera aparatul.

„Învinuitul Alexandru Stamate a mers în magazia atelierului si a luat o bucata de sârma cu care l-a legat de mâini pe F.S., dupa care a reiterat cererea anterioara. Vazându-se constrâns în acest mod, partea vatamata a acceptat actul sexual cu cei doi, drept pentru care învinuitul l-a dezlegat si apoi toti trei au mers în magazia atelierului. Partea vatamata a avut contact sexual oral de trei ori cu cei doi faptuitori, fara ca acestia sa ejaculeze, dupa care agresorii s-au îmbracat”, au precizat procurorii in rechizitoriul trimis ieri pe masa judecatorilor.

Ulterior, victima a mers la baie si s-a spalat dupa care Stamate i-a inapoiat MP3 player-ul. In momentul in care s-au despartit, victima i-a rugat pe cei doi sa nu mai povesteasca la nimeni ce s-a intamplat pentru ca este foarte rusinos ce a facut. Numai ca, a doua zi, foarte marcat de ceea ce s-a intamplat, adolescentul i-a povestit celui mai bun prieten al sau prin ce a fost nevoit sa treaca.

„Partea vatamata l-a rugat de asemenea pe martor sa pastreze secretul, fiind speriat si jenat de cele întâmplate”, au mai completat anchetatorii. Pe data de 20 ianuarie 2012, dupa ce a tinut in el atata suferinta, victima i-a povestit totul unui educator. La scurt timp, au aflat si politistii despre grozavia petrecuta la liceu. Alexandru Stamate a fost expertizat psihiatric, iar medicii i-au pus diagnosticul de intarziere mintala usoara cu tulburare de personalitate emotionala instabila. In momentul comiterii faptei a avut discernamant, mai cred medicii. La audieri, cei doi agresori au recunoscut totul si au sustinut ca regreta ce s-a intamplat. De asemenea, si victima are niste tulburari psihice.

Comentarii
Adauga un comentariu