Actualitate

Umilinta totala. Adomnitei a fost infrant in CJ

Publicat: 03 mai 2015
1

@ Actualul presedinte al Consiliului Judetean Iasi va reprezenta judetul la expozitia internationala de la Milano in ciuda opozitiei de care a dat dovada @ Dupa ce nu a respectat prevederile Consiliului Judetean, Adomnitei s-a vazut incoltit si pare nevoit sa accepte infrangerea

Scandalul „Milano” este departe de a se fi incheiat la Consiliul Judetean Iasi. Dupa ce liberalul Cristian Adomnitei a incercat sa umfle deplasarea cu cateva zeci de mii de euro, desi hotararea de CJ prevedea altceva, acesta a batut in retragere si a vrut sa renunte la toata deplasarea. Numai ca plenul CJ nu a fost de acord si i-a cerut expres presedintelui CJ sa reprezinte judetul, fie ca vrea, fie ca nu. Majoritatea din CJ a aratat ca Adomnitei trebuie sa ajunga la Milano in persoana, tocmai pentru a arata ca nu are nimic de ascuns. In plus, cei de la PSD nu au fost de acord cu aprobarea hotararii privind deplasarea in Italia, in ciuda nemultumirii liberalului din fruntea judetului.

Citeste si: Dezvaluiri INCREDIBILE din afacerea Milano! Dovada ca liberalul Cristian Adomnitei a mintit iesenii

„Nu incercam sa cautam scuze pentru a acoperi orgoliile politice. Iesenii asteapta proiecte si rezultate ce pot sa le imbunatateasca nivelul de trai, pentru a putea concura cu judetele dezvoltate ale tarii noastre si pentru a evita migratia tinerilor valori catre alte destinatii ce le ofera sanse. De aceea invit presedintele CJ Iasi sa formeze echipa care sa-l insoteasca la Expo Milano si sa reluam discutiile cu partenerii locali atat din mediul economic, cat si din cel academic. Acest eveniment poate fi o sansa de promovare a valorilor iesene la nivel mondial, sansa pe care o putem avea odata la 5 ani, daca ne raportam la posibilitatea participarii la aceasta expozitie mondiala organizata din 5 in 5 ani”, a mentionat Alin Aivanoaei, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi. Prins ca a vrut sa deturneze cu buna stiinta 120 mii euro din bugetul judetului pentru acea deplasare, Adomnitei a dat-o la intors si a vrut sa renunte la intreaga manifestare. Liberalul i-a amenintat chiar pe consilierii judeteni care au vrut sa reduca din costuri si sa trimita doar o parte din alesi la Milano.

Comentarii
  • ERA INFRANT MAI ZIARISTULE DACA NU PLECA DAR SI-A REGIZAT VOTUL CA SA PARA CA A FOST OBLIGAT .TE PUI CU ACEST FILFIZON II MERGE MINTEA LA PROSTII CA DE ALTFEL LA TOTI ACESTI NERUSINATI DE POLITICIENI .TITLUL ARTICOLULUI E DE RAHAT CA SA DAI CLIK SA CITESTI .TOATE JAVRELE CARE CONDUC IASUL TREBUIE DATE DEOPARTE SI CAUTATI OAMENI CINSTITI ,PATRIOTI ,CU SUFLET MARE .DRAGI IESENI VOI VEDETI CUM ARATA IASUL ? ATI VIZITAT SPITALELE IASULUI .? TE INGROZESTI CE VEZI ,EU AM FACUT-O DECURAND SI AM RAMAS UIMIT .FILFIZONUL ACESTA PRIETEN CU PUSCARIASUL FENECHIU AR TREBUI SA LE VIZITEZE CA E TREABA LUI DACA DZ NU-L VA OBLIGA SA STEA IN EL ,DAR EI MERG IN STRAINATATE CA AU FURAT DESTUL CA SA AIBA BANI DE SPITALE DIN EUROPA .DECI ACEST SEF ADOMNITEI PLEACA IN EXCURSIE CICA OBLIGAT ,NU MA PUTETI OBLIGA SI PE MINE SA PLEC IN ACESTE CONDITII ?

  • Cu privire la situatia primarului Nichita am vazut pe facebook postat de Adomnitei faptul ca dorea ,,sa plece toti nu doar Nichita, toti sunt vinovati”.
    Asa este d-le Adomnitei sa plece toti, toti sunt vinovati nu doar FENECHIU.
    Nu cred ca Adomnitei este cel mai in drept sa arunce primul piatra catre Nichita. mai bine ar tacea, ar fi mai prudent in declaratii. Daca Nichita a facut ce a facut orbit de dragoste si gelozie TU, Adomnitei, ce scuza mai ai pentru faradelegile si prostiile tale.
    Nu uita ca nici tu nu ai reusit sa-ti tii pantalonii pe tine singura diferenta fiind aceea ca tu nu ai fost prins cu ei in vine …. deocamdata.

  • Cimpoesu ia spaga de la studenti . Cimpoesu vinde medicamentele bolnavilor . Cimpoesu ia spaga de la firmele de medicamente .Cimpoesu saboteaza actul medical .Cimpoesu se culca in garda cu brancardierii. Cimpoesu merita sa fie anchetata de DNA !!!

Adauga un comentariu