Magazin

Umiliti de pozele de la nunta, doi obezi au slabit 70 de kilograme si se casatoresc din nou

Publicat: 22 iun. 2014
Un cuplu britanic urmeaza sa se recasatoreasca la 9 ani de la prima lor nunta, pentru a sarbatori faptul ca au slabit impreuna 70 de kilograme. Damon Clarke, in varsta de 37 de ani si sotia lui, Clare, in varsta de 31 de ani, s-au casatorit pentru prima data in 2004.
Pe vremea respectiva sotul cantarea 160 de kilograme si marturiseste ca este atat de „jenat” sa se uite la pozele lor de la nunta incat vrea sa isi refaca juramintele nuptiale si, totodata, albumul foto.
Damon a slabit 50 de kilograme in doar 11 luni, dupa ce si-a dat seama ca nu mai poate juca fotbal cu cei doi fii ai sai. Dupa ce a inceput sa faca sport si sa manance sanatos, sotia sa i-a urmat exemplul si a slabit si ea 20 de kilograme.
Odata ce si-a atins greutatea dorita, barbatul a cerut-o din nou pe sotia sa in casatorie, spunand ca se simte „un om nou” si are in sfarsit curaj sa stea in fata aparatului de fotografiat. Cei doi urmeaza sa se recasatoreasca in iunie anul acesta, la aceeasi biserica unde au facut-o in 2004.


loading...

Adauga un comentariu