Magazin

Un actor pretinde ca el e tatal copiilor lui Michael Jackson

Publicat: 05 mai 2013
1

Un cunoscut actor britanic a declarat ca este foarte sigur ca cei trei copii ai lui Michael Jackson sunt ai lui, dupa ce regele muzicii pop l-a rugat sa doneze sperma cu un an inainte de nasterea primului fiu. El spune ca asemanarile dintre copiii lui si cei ai lui Michael este prea mare si cere un test ADN.

Mark Lester, un cunoscut actor britanic, nasul copiilor lui Michael Jackson, crede ca exista o mare probabilitate ca el sa fie tatal celor trei minori, dupa ce celebritatea cu care era prieten de 30 de ani i-a cerut sa doneze sperma, scrie Mirror, citat de rtv.net.

In prezent, barbatul de 54 de ani spune ca nu a mai avut voie sa ii vada pe cei mici de la moartea tatalui lor, in 2009. Cu toate acestea, el se considera parintele biologic lui Prince Michael, Paris si Blanket, cei trei copii ai regelui muzicii pop.

„A fost un tata incredibil pentru ei, i-a crescut si era uimitor cu copiii, asa ca nu ma puteam duce acolo sa ii iau, dar exista o probabilitate foarte mare ca eu sa fiu tatal lor. Nu as face un test ADN fara acordul celor mici, dar atunci cand copiii vor ajunge la o varsta, care nu este departe, ei trebuie sa decida daca vor sa il faca sau nu. Depinde de ei. Eu nu vrea sa le spun ce sa vaca. Vreau doar sa ma regasesc cu ei si sa fiu nasul lor”, a declarat Lester.

Mark l-a cunoscut pe Michael Jackson in 1978, cand cei doi aveau 20 de ani, si au ramas buni prieteni, chiar daca starul s-a intors in America.

Adauga un comentariu