Actualitate

Un alcoolic s-a spanzurat pe casa scarii, in fata usii apartamentului in care locuia sotia sa

Publicat: 13 feb. 2000

•Cadavrul a ocupat etajul III mai multe ore •De frica, locatarii s-au baricadat in case

Ieri dimineata, in jurul orei 8, Serviciul de Ambulanta Iasi a fost solicitat pentru a salva un barbat care se spanzurase. Solicitarea a fost facuta de familia barbatului, de pe strada Ciric 38. Din pacate, echipajul Ambulantei a ajuns mult prea tarziu pentru a mai putea face ceva, Gheorghita Dragan (51 de ani) fiind deja mort. Sinucigasul s-a spanzurat cu cureaua de la pantaloni, pe casa scarii, de balustrada, la etajul IV.

Sotia sa locuieste la etajul III, astfel ca trupul a atarnat in fata usii apartamentului sau. Ea a deschis usa de la intrare si s-a trezit cu cadavrul atarnat de curea in fata ochilor. „Era mare betiv. Cand bea, se lua de toata lumea si o batea pe nevasta-sa de nu mai stia ce-i cu ea. Acum cativa ani au divortat. Ea a luat apartamentul, iar el masina. Nu a trecut multa vreme si a baut toti banii obtinuti dupa vanzarea autoturismului. De atunci si-a terorizat sotia sistematic. Venea tot timpul la usa si facea scandal. Ea a mai incercat de cateva ori sa-l primeasca in casa, sa locuiasca impreuna, dar nu a fost chip. Pana la urma, se apuca iar de baut si o lua la bataie. Pentru biata femeie este mai bine ca s-a intamplat asa. Dimineata am auzit tipete pe scara si am crezut ca a luat-o iar la bataie. Dar, de data asta, femeia tipa ca l-a vazut atarnat de curea in fata usii”, ne-au povestit vecinii. Cu cativa ani in urma, Gheorghita Dragan a incercat sa coboare de pe bloc in balconul locuintei.

Sarma pe care incerca sa coboare s-a rupt si a cazut de la etajul III pe acoperisul casei scarii, dupa care s-a infipt in pamant, in fata blocului. Dupa cateva luni de spitalizare, a fost trimis acasa. Sotia si fiica sa au asteptat cateva ore sosirea procurorilor. Intre timp, cadavrul a zacut pe holul de la etajul III, cu capul in usa unui apartament si picioarele in usa altuia. Vecinii au fost baricadati toata ziua in casa, fiindu-le frica sa treaca pe langa cadavru.loading...

Adauga un comentariu