Local

Un amator de telefoane celulare va face 6 ani de puscarie

Publicat: 13 feb. 1999

Constantin Bunduc (23 de ani), din Iasi va sta 6 ani in spatele gratiilor pentru tilharie si furt calificat. Dovedind un tupeu de neimaginat, agresorul a deposedat doua persoane de bani si de telefoanele mobile, in valoare de 3,6 milioane de lei.

In seara zilei de 23 aprilie 1998, intr-un loc public, Bunduc a deposedat prin violenta si amenintari pe tinerii Dragos-Cosmin Cristea si Ciprian-Stefanita Popa, de bunuri si un telefon mobil „Motorola„, in valoare de aproximativ 4 milioane de lei. Culmea acestei hotii este faptul ca infractorul este prieten cu prima dintre victime. Cei doi se aflau pe bancheta din spate a unei masini si, intr-un moment de neatentie, Bunduc i-a „subtilizat” prietenului sau telefonul din buzunar, dupa care a coborit.

Neavind nici o letcaie in buzunar, dar cu un mare apetit de a bea, tilharul a acostat o mai veche cunostinta care mergea spre casa. Pentru a scapa de insistentele betivului, Ciprian Popa i-a oferit acestuia o bere si tigari. Nemultumit de tratatie, agresorul i-a smuls tinarului lantul de aur de la git si l-a cotrobait prin buzunare. In momentul cind a incercat sa-si recupereze aurul, victima s-a trezit cu o ploaie de pumni in fata si a fugit. A doua zi, tinerii au facut plingere la politie si au dorit sa fie despagubiti.

La finalul procesului, s-a recuperat integral prejudiciul, iar agresorul a fost trimis dupa gratii.loading...

Adauga un comentariu