Remedii naturiste

Un antioxidant de exceptie, polenul de castan dulce Apiland

Publicat: 10 dec. 2010
7

Valoarea polenului este deja unanim apreciata. Insa sunt mult mai putin cunoscute diferentele dintre tipurile de polen. In primul rand, trebuie subliniata calitatea deosebita a polenului proaspat, pastrat la congelator, care pastreaza toate proprietatile terapeutice nemodificate cel putin doi ani, putand fi congelat si decongelat de mai multe ori, si care rezista timp de doua saptamani la frigider si pana la opt zile la temperatura camerei.

Polenul Apiland este un adevarat aliment „viu”, plin de enzime si bacterii benefice pentru organismul nostru, pastrandu-si toate calitatile cu care a fost inzestrat de natura. Apoi, acesta difera in mod esential in functie de planta de la care albinele au recoltat polenul. De aceea, polenul Apiland este selectionat cu grija si mai apoi supus unor analize la cel mai bun laborator specializat din Franta. Polenul de castan dulce se distinge prin mai multe calitati remarcabile.

Astfel, el contine cea mai mare cantitate de antioxidanti dintre toate tipurile de polen. Ca exemplificare, este sugestiv de aratat ca doar 15 g de polen de castan dulce contin o cantitate de antioxidanti echivalenta cu 900 g de broccoli, respectiv sase cesti cu ceai verde. Datorita acestui continut atat de bogat in antioxidanti el protejeaza celulele corpului contribuind la instalarea si pastrarea unei stari generale de sanatate. Iar el se bucura de prezenta a numeroase alte substante benefice sanatatii noastre. Astfel, polenul crud de castan comestibil favorizeaza circulatia venoasa si arteriala, combate ateroscleroza, ajuta la retragerea varicelor, decongestioneaza ficatul si prostata, ajuta la regenerarea florei intestinale, fiind, de asemenea, indicat in combaterea stresului si a oboselii.

 Absolut natural si perfect verificat, polenul crud de castan dulce de la Apiland este esential pentru starea noastra de sanatate de moment, dar este si o garantie pentru pastrarea unei excelente stari de sanatate pana la o varsta inaintata. Este motivul pentru care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra.

Adauga un comentariu