Eveniment-Social

Un apel mincinos a salvat viata unui om

Publicat: 06 nov. 2010
1

O apelare mincinoasa a serviciului 112 s-a dovedit a fi salvatorare. Dupa ce un echipaj de prim ajutor (EPA) a fost pus degeaba pe drumuri, intamplarea a facut ca viata unui biciclist sa fie salvata pe drumul de intoarcere. Joi la amiaza, un barbat a efectuat un apel la 112 precizand ca intr-o localitate de langa Pascani un consatean ar avea nevoie de ajutor medical, intrucat si-ar fi amputat un deget in timp ce muncea prin gospodarie. Mare i-a fost surpriza acestuia, dar si iritarea, cand s-a trezit cu o ambulanta SMURD in fata casei. Barbatul a aratat degetele de la maini, precizand ca nu si-a taiat nimic si ca este o farsa. Pe drumul de intoarcere, in apropierea municipiului Pascani, EPA a dat peste un biciclist cazut la pamant, victima a unui grav accident de circulatie. Acesta a fost transportat in stare grava la Spitalul Municipal Pascani. „Joi, un echipaj de prim ajutor a primit o solicitare falsa, conform careia un barbat a suferit o amputatie de deget. Pe drumul de intoarcere, in apropierea muncipiului Pascani, EPA a vazut un biciclist cazut in strada. Victima in varsta de 25 ani era inconstienta si a fost transportata la Spitalul Municipal Pascani. Pacientul in coma a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral sever si va fi, probabil, transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi”, a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, sefa SMURD.

Comentarii
  • Completare!Si pentru ca pacientul era in stare de agitatie,cu un traumatism cranian,in stare avansata de ebrietate,echipajul EPA a solicitat Ambulanta,care l-a transportat la Sp. Municipal Pascani,cu ajutorul celor de la EPA.Doamna doctor Cimpoiesu tare mai uita sa finalizeze cazul cand e vorba de Ambulanta……Si astfel sa nu incurajam apelurile false,va rog!

  • Ma minunez (inca!) de cati bani se arunca la canal : pt un accident minor se deplaseaza un echipaj super dotat platit la greu. Inseamna ca nu o ducem atat de rau !!!!

Adauga un comentariu