Bizar

Un arici si-a facut casa in gradina dumneavoastra? E un semn de la Dumnezeu

Publicat: 17 sept. 2018
14

Inca din copilarie, aricii vi s-au parut animale pline de bunatate? Nu ati gresit deloc, pentru ca acesta se spune ca este sfatuitorul lui Dumnezeu. De aceea, daca o familie de arici isi face casa langa dumneavoastra, nu-i alungati, pentru ca va vor aduce doar bucurii.

Ariciul a gasit solutiile potrivite pentru facerea Lumii. Chiar daca multa lume nu stie, din cele mai vechi timpuri, ariciul ascunde mistere greu de descifrat. Acesta este si motivul pentru care acesta este prezent in aproape toate legendele si miturile, aparand chiar si in traditiile popoarelor turcice din Asia Centrala.

Ce are acest animal atat de deosebit? Potrivit legendei, se spune ca ariciul a participat alaturi de Dumnezeu si Diavol la facerea lumii, datorita inteligentei sale incredibile. Traditia spune ca acest animal a reusit sa puna ordine in succesiunea zilelor si a preintampinat ca Luna sa se iubeasc cu Soarele, tinand astfel departe lumea de un mare pacat.

Si asta nu e tot… Se spune ca atunci cand Dumnezeu a gresit Facerea Lumii, a primit cele mai bune solutii pentru terminarea acesteia de la… arici. Considerat paznic al bogatiilor pamantului, se crede ca ariciul imparte acest rol si cu sarpele. Totodata, ariciul este cel care stie taina unei plante magice care invinge bolile si moartea
Adauga un comentariu