National

Un artist român, mărturisiri despre situația din Italia: „Sunt speriat de ce se întâmplă aici”

Publicat: 23 feb. 2020

Alessio, un cântăreț de muzică de petrecere din România, se află în orașul Cremona din Italia unde a fost depistată o persoană infectată cu coronavirus. Acesta a mărturisit că le este interzis să părăsească orașul. Autoritățile italiene au luat măsuri drastice pentru a stopa răspândirea virusului. S-au închis școli, spitale, tribunale, restaurante, magazine. În Italia a fost raportat, până acum, un număr alarmant de cazuri de infecție cu coronavirus.

„Mă aflu de câteva zile la familia mea, mai exact în Italia în orașul Cremona, unde acum două zile a fost depistată o persoană având Coronavirus. Sunt speriat de ce se întâmplă aici într-un timp atât de scurt. Sincer, nu mă așteptam ca în mai puțin de 24 de ore să se ajungă la 90 de persoane infectate de virusul ucigaș. E panica totală și stăm închiși în casă de o zi. Ieri am fost sfătuiți de către primarul și ministerul italian să ne facem provizii și să nu mai ieșim din casă. Nu știm cât vom fi nevoiți să stăm izolați.

Îmi fac griji pentru familia și copiii mei. Orașul este blocat, nimeni nu poate să mai iasă sau să intre, străzile sunt pustii, circulația a fost restricționată, trenurile nu mai opresc în localitățile intrate în carantină. Zici că suntem într-un film horror! Trebuia să mă întorc joi în România pentru activitatea mea, pentru concertele pe care trebuie să le onorez, însă nu pot părăsi deocamdată localitatea. Sper ca lucrurile să nu se agraveze și mai tare, sunt foarte îngrijorat pentru viața mea și a familiei mele! Doamne ajută să fie bine!”, ne-a declarat Alessio.

Cel puțin 132 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus a anunțat, șeful Agenției de Protecție Civilă, Angelo Borreli, într-o conferință de presă duminică, potrivit CNN. Autoritățile italiene fac eforturi să găsească pacientul zero.loading...

Comentarii
  • Ma-sa l-a numit Alessio. E speriat. Are trebuinta de valoare.
    Pai cui ii pasa ca pasaroiule speriat ? Nu s-a speriat cand a plecat acolo. De ce sa te sperii acuma ?

Adauga un comentariu