Magazin

Un avion a aterizat de urgenta pentru ca se bateau stewardesele!

Publicat: 31 ian. 2016
1

Un incident mai putin obisnuit a avut loc la bordul unei aeronave a companiei Delta Air Lines in timpul unui zbor din Los Angeles spre Minneapolis, SUA.

Avionul era la jumatatea drumului, la peste 11.000 de metri altitudine, cand doua dintre insotitoarele de zbor s-au incaierat. Se pare ca doua dintre ele au inceput sa se certe din cauza unor probleme legate de serviciu, iar cand acestea au inceput sa isi imparta pumni, o a treia a intervenit si a fost si ea ranita.

Pus in incurcatura, pilotul a cerut controlorilor de zbor sa il lase sa aterizeze pe primul aeroport, astfel ca la scurt timp a ajuns pe pista in Salt Lake City. Potrivit unor martori, toate cele trei stewardese au fost date jos din aeronava din cauza „comportamentului necivilizat”, iar dupa 80 de minute avionul si-a reluat zborul.

De altfel, incidentul a fost confirmat si de compania aeriana prin intermediul unor scrisori de scuze trimise pasagerilor.

„Unii dintre membrii echipajului nostru nu au avut cel mai bun comportament. Ne asteptam ca echipajul nostru de zbor sa fie civilizat si profesionist in fiecare clipa, iar ceea ce dumneavoastra ati trait a fost departe de idealul nostru”, au scris reprezentantii companiei.

Adauga un comentariu